CAS Neamț: Modificare program de lucru

0

Începând cu data de 26. 07. 2017 programul de lucru al CAS Neamț se modifică astfel:

(1)Programul de lucru al personalului este de 40 de ore săptămânal şi se va desfăşura de luni până joi între orele 8:30– 17:00, iar vineri între orele 8:30 – 14:30.

(2) Programul de relaţii cu publicul se stabileşte astfel:

luni, marţi, joi: 08:30 – 17:00.

– În zilele de miercuri programul de relaţii cu publicul va fi între orele 08:30  şi 18:30  şi va fi efectuat de către personalul din cadrul CAS Neamţ, conform graficului întocmit de către funcţionarul public din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi Purtător de Cuvânt.

Pentru recuperarea perioadei lucrate, în cadrul programului de lucru cu publicul, respectiv de la orele 17:00 la orele 18:30, personalul menţionat mai sus va beneficia de 1  1/2 ore recuperare în ziua de vineri a săptămânii respective.

– În zilele de vineri programul de relaţii cu publicul va fi între orele 08:30  şi 16:30  şi va fi efectuat de către personalul din cadrul CAS Neamţ, conform graficului întocmit de către funcţionarul public din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi Purtător de Cuvânt.

Pentru recuperarea perioadei lucrate, în cadrul programului de lucru cu publicul, respectiv de la orele 14:30  la orele 16:30, personalul menţionat mai sus va beneficia de 2 ore recuperare în ziua de vineri a săptămânii următoare.

(3) La solicitarea salariatului, pentru situaţii deosebite conducerea poate aproba un program de lucru decalat faţă de orarul normal.

(4) Accesul cetăţenilor la etajele 1 şi 2 ale CAS Neamţ este interzis, cu excepţia zilelor de audienţă si a persoanelor care depun cereri de restituire indemnizatii si concedii medicale și a persoanelor care solicită formulare europene. Persoanele care doresc să depună petiţii, sesizări, cereri tip pentru eliberare certificat provizoriu card european, alte înscrisuri, se vor prezenta la Registratura CAS Neamţ, aflată la parterul instituţiei, unde aceste documente vor fi înregistrate şi vor urma circuitul obişnuit spre a fi rezolvate.

Programul de activitate al Registraturii CAS Neamţ este următorul:

  • luni – joi: 8:30– 17:00,
  • vineri: 8:30 – 14:30.

Mai multe informații găsiți aici: 3783 – decizie modificare regulament intern iulie 2017

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate