Carmen Nastasă, președintele OFSD Neamț, participă la Berlin la conferințe și întâlniri ale social democraților din Europa

0

Carmen Nastasă, președintele Organizației femeilor social-democrate din județul Neamț, a ajuns la Berlin, pentru a participa la mai multe conferințe și întâlniri ale social democraților din Europa. Conform programului, astăzi are loc Conferința anuală 2022 PES Women, Partidul Social Democraților Europeni.

Conferința se desfășoară sub sloganul „#MakeHerCount in Times of crises” și urmărim să găsim răspunsurile la situațiile în care apare discriminarea pe bază de gen.

La aceste dezbateri ne concentrăm asupra impactului disproporționat al diferitelor provocări asupra femeilor. Am convingerea că putem aborda aceste probleme doar dacă progresăm în privința egalității de gen, ca obiectiv național și global.

Deja mă știți, dragii mei, mereu am luptat pentru susținerea femeii, pentru rolul ei în viața politică și în societate. Așa că dezbaterile de astăzi, de la Berlin, mi se potrivesc perfect.

Doamnelor fiți convinse că vă reprezint cu cinste, aici, în mijlocul membrilor PES Activists! De două zile mi-ați mandatat să vă reprezint încă 4 ani, în calitate de președinte al organizației județene a femeilor social democrate.

Nu vă voi dezamăgi!

a declarat Carmen Nastasă

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate