Carmen Nastasă, mesaj de „Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei”

0

Cu prilejul Zilei internaționale pentru eradicarea sărăciei care se marchează în fiecare an pe 17 octombrie, Carmen Nastasă,  președintele Organizației femeilor social-democrate din județul Neamț, a transmis următorul mesaj:

Astăzi, de Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei, sunt alături de toți cei care se implică în reducerea acestui fenomen care, din păcate, stăpânește multă lume!

Știu că nu e simplu să dispară sărăcia, dar pic cu pic, prin gesturi ce țin de altruism, de bunătate, prin înțelegerea aproapelui care se confruntă cu unele lipsuri, putem schimba cât de cât lucrurile urâte din jurul nostru.

Este concepția pe care am abordat-o de câțiva ani și mă dedic întru totul facerii de bine, căci dacă din puținul meu împart celor ce au nevoie, știu că de fapt voi împărți un strop de bucurie și o picătură de nădejde oamenilor care trebuie sprijiniți.

Poate nu reușim să eradicăm sărăcia de pe pământ, dar măcar putem face front comun împotriva extinderi ei! Azi, de Ziua internațională pentru eradicarea sărăciei, vă propun să ne unim forțele în acest sens!

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate