Carmen Elena Nastasă, aleasă președinte OFSD NEAMȚ chiar de ziua ei (galerie FOTO)

0

Marți, 11 octombrie, au avut loc alegerile interne în cadrul Organizației femeilor social- democrate din județul Neamț. Carmen Elena Nastasă a fost aleasă președinte OFSD Neamț, cu unanimitate.

S-a întâmplat chiar de ziua ei de naștere, așadar momentul a fost unul cu totul aparte pentru dânsa.

Pe lângă numeroasele nemțence social-democrate prezente, la ședință au participat și Daniel Harpa- președinte interimar al PSD Neamț, Adrian Niță- prefectul județului, Neculai Pușcasu- președintele seniorilor social-democrați din Neamț, Lucian Manole- președinte interimar TSD Neamț, Florentina Moise- președinte PSD Piatra Neamț și primari ai comunelor nemțene aleși de comunitate din partea acestui partid.

În conferința de alegeri la OFSD Neamț, am analizat ceea ce am reușit deja, căci am avut plăcerea, onoarea, împlinirea, de a fi președintele doamnelor social-democrate din județul nostru timp de un mandat. La moment de bilanț, sunt mândră să vă spun că am satisfacția că am făcut tot ce am putut, pentru a avea o organizație puternică, recunoscută în țară, a spus Carmen Elena Nastasă.

După vot, rând pe rând, cei din prezidiu, dar și din sală, au luat cuvântul pentru a evalua activitatea din ultimii ani, pentru a felicita echipa de conducere și pentru a-i ura succes lui Carmen Nastasă.

Carmen Elena Nastasă este una dintre cele mai muncitoare doamne social- democrate pe care le cunosc, un om bun care a organizat nenumărate evenimente de succes și care se implică fără să stea pe gânduri în rezolvarea de cazuri sociale, medicale.

Felicitări, Carmen! Să conduci doamnele și domnișoarele din OFSD Neamț pe drumul spre succes! Noi suntem alături de tine.

La mulți ani!, a spus Daniel Harpa- președinte interimar PSD Neamț și primar al orașului Târgu-Neamț. Acesta i-a oferit președintei OFSD Neamț un frumos buchet de flori din partea lui, și unul din partea lui Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț.

Potrivit președintei femeilor social-democrate din județ, OFSD Neamț e o echipă puternică, mare, bine sudată, cu proiecte de forță și perspectivă. Cred că am demonstrat cât de puternice suntem noi femeile, în orice situație! Am făcut multe sacrificii, am investit timp și suflet, dar a meritat! Personal, consider că am fost omul potrivit la locul potrivit și de fiecare dată am luat cele mai înțelepte decizii! Desigur, vreau să rămân omul potrivit… la locul potrivit și să nu vă dezamăgesc niciodată!

Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru prietenii pe care îi am și pentru planurile pe care mi le faci pentru viitor!

Dragile mele, câte o îmbrățișare caldă fiecăreia!

Mulțumesc dragi colegi care ați fost lângă mine în acest moment important: Daniel Harpa – președinte PSD NEAMT, Ionel Arsene – președinte Consiliul Județean Neamț, Oana Bulai – președinte PSD Roman, Florentina Luca-Moise – președinte PSD Piatra Neamț, Adrian Niță – prefectul județului Neamț, Neculai Puscașu – președinte OPSD Neamț!

Împreună facem o echipă puternică și vă sunt recunoscătoare pentru toată susținerea!, transmite Carmen Elena Nastasă, președinte OFSD Neamț.

Andreea T.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate