Care este adevărul despre morții COVID

2

Acest virus care a speriat o întreagă planetă este cu certitudine un virus periculos nu atât prin acțiune, cât prin viteza și ușurința cu care contaminează oamenii. De aici și până la scenariile apocaliptice, distanța este totuși foarte mare, iar autoritățile parcă fac tot posibilul să bage panica în oameni, în loc să-i liniștească și să le explice cum stau lucrurile în realitate.

Autoritățile nu explică în mod clar și ferm care e diferența între cei care mor CU acest virus și cei care mor DE acest virus.

Morții COVID se împart în două categorii. Prima categorie e a celor care au decedat CU COVID, adică pe lângă acest virus aveau și alte boli grave, iar aceștia sunt majoritatea, și persoane care au decedat DE LA COVID, cazurile fiind foarte rare.

Autoritățile îi bagă la grămada pe cei care mor CU acest virus pentru că sunt grav bolnavi de alte boli la care se adaugă, din păcate, și virusul și pe cei care mor DE la acest virus, aceștia fiind foarte puțini.

DECI, CA SĂ FIE CLAR pentru toată lumea. Majoritatea persoanelor care apar în statisticile pandemiei ca decedate sunt persoane care au murit CU COVID, nu au murit DE COVID.

Iosub Robert

dolinex
2 Comentarii
  1. Cristian spune

    Așadar cei care mor CU SARS-CoV-2, în fapt decedează direct DIN CAUZA acestui virus. Este adevărat că putem discuta că ar fi avut mari șanse să decedeze la următoarea gripă, sau într-un interval de 1 până la 6 luni, ca efect al decompensării comorbidităților. Certitudinea este însă că au făcut-o/ o fac acum, ca efect al creșterii dezechilibrului biologic în contextul COVID, dincolo de nivelul pe care organismele tarate poa să-l compenseze.
    Pe de altă parte, dacă ar exista un tratament etiologic dezechilibrele ar putea fi reduse ca amplitudine, timp
    și dinamică, ameliorând șansele de compensare a lor. Ca atare, ar crește supraviețuirea.

  2. Cristian spune

    Dacă cineva se află pe buza unei prăpăstii și cineva îi dă un impuls înainte, acel cineva intră la pârnaie pentru omucidere. Cam așa e situația, în cazul celor cu comorbidități care au nenorocul de a avea parte de „beneficiile ” impulsului dat de coronavirus. Putem discuta că fondul este reprezentat de faptul că respectivii se aflau pe buza prăpăstiei, dar impulsul ucigaș venit din partea agresorului rămâne o certitudine, pentru anchetator și judecător.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate