Daca serviciile gratuite din policlinica nu functioneaza, profitul la cabinetul privat este de neoprit

0

Peste 60% dintre romani mor din cauza bolilor cardiovasculare iar la Piatra Neamt cei care nu au bani nu pot ajunge la cardiologie decat in ultimul moment, adica prin UPU, eventual adusi cu salvarea .
O situatie efectiv cretina s-a instaurat la spitalul din Piatra Neamt condus de un nou manager cu un plan de management secret . Oamenii nevoiasi din Piatra Neamt nu mai au acces la servicii de analiza si diagnosticare pentru afectiuni cardiace, pentru ca in policlinica nu mai exista cabinet cardio, iar daca amaratul sau pensionarul merge sa intrebe la policlinica unde se poate adresa i se spune ca se poate programa numai lunea pentru o alta zi din saptamana, iar daca incearca sa se duca la cabinetul din spital i se spune ca spitalul este aglomerat si sa mearga la privat. Sa ne dam cu parerea despre cine este privatul care face sacose de bani de pe urma acestei disfunctionalitati ? Mai bine nu, ca dupa aia zice cineva ca avem ceva cu sotia dumnealui .
Totusi, ca bascalia sa fie maxima  la policlinica, o doamna de la informatii,evident jenata de ceea ce trebuie sa faca, redirectioneaza lumea sa se programeze prin spital unde pacientii sunt intampinati de paznic care le taie elanul explicandu-le ca nu se poate merge la cardiologie ca e aglomerat . Nu-i asa ca e amuzant ?
In conditiile in care peste 60% din decesele din Romania sunt datorate bolilor cardiovasculare, consideram ca este o crima sa nu oferi intr-o maniera suficienta servicii de analiza si diagnosticare gratuita pentru populatie.
Material filmat cu camera ascunsa chiar LUNI, in singura zi in care teoretic se pot face programarile .

Un om normal trebuie sa mearga cel putin o data pe an la cardiolog. Daca la policlinica de la Piatra Neamt vin oameni si de la Borca, inseamna ca are arondati cateva sute de mii de nemteni, care, daca merg in privat doar 25% dintre ei asta inseamna extraordinar de multi bani .
Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate