Carabelea zice că a inventat roata și i-a furat Cumpănașu proiectul

2

Pe rețelele de socializare, Carabelea Andrei, fost candidat la Senat, îl ceartă pe Cumpănașu Alexandru, un alt politician junior, care aspiră la funcția de președinte al României. Carabelea îl ceartă pe Cumpănașu că ar fi luat conceptul grafic de siglă electorală de la el. Într-adevăr, Carabelea are dreptate, logoul lui Cumpănașu seamănă izbitor cu al lui, cu mici diferențe grafice.

Problema celor doi este că acest concept grafic nu aparține niciunuia dintre ei, ci este un concept ”împrumutat” de la https://www.shutterstock.com, un furnizor mamut de fotografii de stocare, înregistrări, muzică stoc și instrumente de editare.

Deci, domnilor Carabelea și Cumpănașu, nu știm cine sunt graficienii care v-au păcălit că au inventat un concept de siglă pentru voi, dar vă rugăm respectuos să cântați la alta masă. Conceptele voastre grafice de la logouri sunt inventate de alții cu mult înaintea voastră.

Asta se întâmplă când vrei să ai un logo, dar să nu plătești corespunzător munca de creație sau să nu plătești deloc și să crezi că nimeni nu își va da seama… sau, și mai rău… să fii atât de naiv încât chiar crezi că logoul tău e ceva original, cu un concept unic.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Rusu-Feraru Andrei spune

    Doi ratangii care nu plătesc pentru munca de grafică. Am discutat cu „domnul” Belea pentru voluntariatul lui de Action Lab (Laba acționată de proști atehnici) în care voia să îi fac sigla la pierderea lui de timp. Nu aș vota pe niciunul dintre păcălicii ăștia nici plătit :)) Dacă vă interesează un articol from the inside, contactați-mă pentru înregistrare.

  2. Vali spune

    Doi Piscotari ! Genul Tipului de Om. ,care umblă Năuc pe unde se face o Recepție , Inaugurare , PRAZNIC etc , Ocazii în care pot papa și bea Degeaba Ori cum sunt aceia de la PUB la TV ,, Noi Seara Nu Mâncăm ,, !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate