Carabelea, Lehaduș și alții ne invită să ne vaccinăm. De ce oare nu ne invită niciun medic specialist în contagioase sau boli de plămâni?

4

Toți băieții ăștia care fac politică de dreapta la Neamț au devenit îndrumători în pandemie și ne invită să ne vaccinăm de parcă ar avea ei vreo competență în ale medicinei. Desigur că nu au nici măcar bunul simț să ne roage frumos să ne vaccinăm, ci doar ne dau indicații și directive.

Nu știm cum de băieții aceștia din politică nu își dau seama cât de penibili devin și cât de mult alimentează neîncrederea populației, transformând campania de vaccinare într-o treabă de partid. Oamenii au nevoie să vadă niște medici din Neamț specializați în boli de plămâni sau în boli contagioase care de la nivelul autorității lor să le recomande să se vaccineze. Treaba aceasta cu invitație la vaccinare din partea politicienilor, a doi medici de familie și vreo doi doctori de alte specializări nu doar că nu este eficientă, dar ne face pe toți să ne întrebăm de ce specialiștii în infecțioase sau căi respiratorii nu recomandă public nemțenilor vaccinarea.

Domnilor politicieni, nemțenii vor să audă părerea medicilor specialiști din Neamț despre vaccinare! Părerile voastre de lipitori de plasturi pe zgârieturi și preparatori de ceiuțuri nu interesează pe nimeni. Nu aveți absolut nicio competență să recomandați absolut nimic pe linie medicală nemțenilor! Aduceți specialiștii să vorbească și voi tăceți!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Gradinaru Neculai spune

  Medicii care sunt medici cu adevărat și nu fac politică, nu ne îndeamnă să ne vaccinăm pentru că știu că acestea nu sunt vaccinuri, sunt teste de vaccin care se fac până în anul 2023 ! Testele de vaccin se fac pe oameni cobai care sunt plătiți pentru că își asumă orice risc . Până acum, testele se făceau pe animale și pe oameni cobai iar după o perioadă de 5-10 ani, se vedeau urmările , și apoi puteau fi date sau nu spre vaccinare.Acum, probabil se urmărește altceva !!!

  1. Das Reich spune

   Ce?

 2. Victor spune

  Ăștia din Neamț, fac politica la scală planetară? 🤔🤔

  1. E. Vasilescu spune

   Nici medici, nici popii nu te indeamna sa te vaccinezi, ca li se diminueaza portofoliul !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate