Carabelea a plătit anul acesta peste 1 milion euro pentru lucrări

2

Primarul Carabelea a ieșit cu o postare triumfală prin care ne-a anunțat că anul acesta a semnat facturi de peste 1 milion de euro către firmele care au executat lucrări prin Piatra-Neamț iar până la finele anului vrea să mai cheltuiască 2 milioane de euro.

Nu știm ce să zicem, nu ne este clar cine a încasat mormanul de bani și nici cine va încasa în continuare milioanele de euro, dar concret, în afară de câteva becuri chioare cu leduri și multe șanțuri transformate în dâmburi nu prea se vede nimic făcut prin oraș.

Cu un milion de euro mai bine își lua viceprimarii și mergea în spațiu. 250.000 euro costă o călătorie cu SpaceShipTwo de la Virgin Galactic. Cel puțin așa auzea lumea de ceva deosebit făcut de conducerea primăriei Piatra-Neamț.

2 Comentarii
  1. Toma spune

    Nenea contabilu! Ai prezentat o dare de seamă în care nu spui nimic! Lumea ar vrea să știe pe ce s-au cheltuit banii nu numai cât???

  2. Citizen spune

    Mai bine ar primi fără de minte ăsta informația ca cine se ocupă de facebook ul lui nu e cea mai deșteaptă persoană, nici la comunicare și nici la miliție politică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate