Carabelea a decis să nu se mai facă Târgul de Crăciun la Curtea Domnească

1

După cum știe toată lumea, În fiecare an Consiliul Județean Neamț organiza Târgul de Crăciun la Curtea Domnească, unde se amplasa și o scenă pe care veneau artiști de renume național.

Din acest an, primarul Andrei Carabelea a anunțat Consiliul Județean că nu mai poate amplasa scena la Curtea Domnească nici la Târgul de Crăciun, nici la Târgul Produs în Neamț. Motivul a fost că ar exista niște observații de la Direcția de Cultură referitoare la protejarea monumentelor istorice din zonă și că montarea și demontarea scenei ar deteriora pavajul.

Dacă lucrurile s-ar fi terminat cu grija lui Carabelea pentru pavajul de la Curtea Domnească, acest articol nu ar fi fost scris, doar că timpul ne-a arătat că de fapt primarul nu mai dorea să vadă la Curtea Domnească activitatea făcută de Consiliul Județean, ci să facă el una de două ori mai scumpă, cu brad de 45.000 euro și alte cheltuieli inutile și foarte mari.

Atât de mult îi păsa de fapt lui Andrei Carabelea de pavajul de la Curtea Domnească încât acum câteva zile se plimba pe acolo un camion și de sărbători va fi amplasat pe pavajul respectiv un patinoar.

Cum e, domnule primar Andrei Carabelea? Scena de la Târgul de Crăciun strică pavajul de la Curtea Domnească, dar patinoarul și autotrenul nu?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. vasile r spune

    domnilor opriti odata TELEGONDOLA care merge zilnic fara nici un calator noi cetatenii am vazut ce ati facut pentru turismul din oras ZEROOOOOOOOOOOOOOOOO
    Mergeti duminica dupa ora 15 si veti vedea ca toate patiseriile sunt inchise si in oras totul e mort

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate