Canotorii și luptătorii de la CS Ceahlăul au fost premiati

0

Trei titluri de campioni balcanici și unul de vicecampion au fost câștigate de canotorii juniori ai Clubul Sportiv Ceahlăul. Nicu Bocancea a dobândit aurul atât la categoria „dublu vâsle” cât și la „patru vâsle” la Campionatele Balcanice de juniori care au avut loc la Istanbul la finalul săptămânii precedente. Dorina Otea s-a ales cu argint la „dublu vâsle“ și cu aur la „patru vâsle“.
Cei doi medaliați vor rămâne în cantonament la Snagov, unde se vor antrena și se vor pregăti pentru Regata Internatională de la Orșova și Cupa României pe ergometru din luna decembrie.
Cadeții și copiii de la CS Ceahlăul au fost la Costinești și au concurat la Cupa Costiești Royal, un concurs internațional la care au mai venit luptători din Republica Moldova, Italia si Bulgaria. Andrei Vasile Dudău a ieșit pe locul 1 la categoria „54 kg“. Mircea Ionescu (66 kg) a primit argintul, Mihai Mihuț (54 kg) bronzul, iar Constantin Mihai (58 kg) a terminat pe locul 5.
Ioan Purcariu, antrenor la CS Ceahlăul, a precizat că Vasile Dudău va trece în 2012 la juniori si va putea concura și la seniori, conform regulamentului.

Ela P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate