Candidații ALDE Neamț la alegerile parlamentare – Conferință de presă, 18.11.2016

0

Vineri, 18 noiembrie, la sediul ALDE Neamț, principalii candidați la alegerile parlamentare, Daniel Chițoiu și Ion Asaftei, pentru Camera Deputaților, respectiv Alexandru Mihai pentru Senat, au participat la o conferință de presă în care au punctat principalele strategii ale ALDE în dezvoltarea economică a României prin programe de guvernare și inițiative parlamentare.

În calitate de fost ministru al economiei, Daniel Chițoiu a făcut o expunere a viziunii sale pentru resuscitarea economică a României, insistând asupra zonei Moldovei și județului Neamț. Ceilalți candidați ai ALDE Neamț, Ion Asaftei și Mihai Alexandru susțin strategia de partid, punctându-se faptul că decalajul economic poate fi corectat prin investiții, printr-o mai bună gestionare a fondurilor europene și guvernamentale. De asemenea, ALDE sprijină dezvoltarea sistemului de sănătate prin găsirea de soluții de construire de noi spitale județene și municipale și dezvoltarea sistemului de educație în special prin implementarea și valorificarea învățământului dual ca metodă de formare de specialiști în România. Nu în ultimul rând, ALDE sprijină repatrierea a peste 500.000 de români în următorii ani prin crearea unui Minister al Repatrierii.

Mai multe detalii în materialul video.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate