Când va fi reabilitat drumul spre Bâtca Doamnei

Primarul Dragoș Chitic a comunicat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, care este intenția municipalității de a reabilita drumul care duce spre Bâtca Doamnei, deoarece mulți cetățeni așteaptă acest lucru.

„Când am preluat mandatul de primar interimar în 2014 am inventariat toate străzile din Piatra-Neamț. Peste 30 km de străzi erau neasfaltate și am stabilit un program anual în acest sens, în funcție de priorități și buget. Acum avem mai puțin de 12 km de străzi în Piatra-Neamț neasfaltate. Sunt încrezător că în următorii 2 ani vom avea toate străzile asfaltate în municipiu. Strada Bâtca Doamnei are o lungime de 2.3 km, asfaltarea fiind estimată la 4 milioane de lei. Bugetul local este grevat atât de creditele mari din perioada 2005-2008, cât și de măsurile fiscale aberante. Încercăm să găsim soluții. Am depus o solicitare de finanțare pentru această stradă, pe lângă alte 25 de străzi. Sperăm să fie aprobată anul acesta finanțarea și să reușim să realizăm asfaltarea mai repede.”, a precizat primarul Dragoș Chitic.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Cornel spune

    Când va da Bunul DUMNEZEU ! Vreme frumoasa și Dispoziție de lucru , la ce-i. care trebuie să Lucreze ,reabiliteze acel drum Și Dl Ioan as adăuga. Nu numai carutzili. cu cercuri la de fier ci și niște Căruțași cu Covardoaice motorizate , cu jantele pe asfalt și încărcați cu vreascuri , vedeți pe You despre ce vorbim .

  2. Ioan B. spune

    Pe-acolo trec carutzili cu roti de lemn din oras.Va fi sfintit cu balega imediat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate