Când se termină lucrările la drumul Bicaz – Poiana Largului

1

După cum știe toată lumea, despre reabilitarea drumului Bicaz – Poiana Largului cei de la PNL au zis că ”m**e PSD”, ”Arsene”, ”cumătru Ginel”,”lucrări supraevaluate”, ”dosare penale”, etc.

Timpul a trecut, constructorul nu a fost sancționat cu niciun leu, nimeni nu a fost pus sub acuzare și s-a dovedit în urma controalelor dispuse de PNL că tot ce s-a făcut a fost corect.

Acum, ”m**e PSD a fost fugărit, constructorii la fel și frumosul guvern PNL nu a mai alocat niciun leu pentru definitivarea lucrărilor. Nu i-au lăsat nici pe alții să facă, i-au împroșcat gratuit cu noroi și nici ei nu mai fac nimic. Au blocat totul și așa va rămâne mult timp. Probabil când va veni înapoi la guvernare ”m**e PSD” se va termina această lucrare foarte importantă pentru județul Neamț. O lucrarea care e gata 90%. Mai trebuiau doar să mai reabiliteze câteva puncte și să toarne asfaltul integral.

Câte conferințe de presă pe la PNL, câtă zarvă, câtă ”m**e PSD”, câtă agitație legată de acest drum înainte de alegeri și câtă liniște, uitare și nepăsare după ce s-au văzut la guvernare.

Noi v-am spus că exact așa se va întâmpla și când vă spuneam o făceam de sub umbrelă. căci ploua cu lături și m**e din partea propagandei PNL-USR și a multor jurnaliști din Neamț, slugi pe viața la curtea mafiei PDL. Acum puteți vedea cu ochii dumneavoastră cine a avut dreptate.
Eram noi oare ”ziarul de propagandă al PSD” care vă mințea când spuneam că liberalii vor bloca și nu vor mai finanța lucrarea sau vă mințeau ei când vă spuneau că daca-i votați vor face lucrurile de zece ori mai bine, de zece ori mai legal și de zece ori mai repede?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. paul spune

    Ce spunea pres.”suspendat” din pdl{pnl}luni de zile? Este o tacere totala la guvernantii judeteni, privind acest drum. NU UIT SI NICI NU IERT!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate