Campionat de minifotbal cu liceele din municipiul Roman

0

Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, a organizat un campionat de minifotbal cu liceele din municipiul Roman.
minifotbalAcţiunea se înscrie în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”, având un caracter de prevenire, în ideea de a atrage cât mai mult tinerii spre activitatea sportivă şi de a transmite în acelaşi timp, indirect, îndemnul nostru de a fi fair-play, la şcoală, în societate, în viaţă în general.
La invitaţie au răspuns 6 instituţii de învăţământ preuniversitar: Colegiul Tehnic „Danubiana”, Colegiul Naţional „Roman Vodă”, Colegiul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani, Colegiul Tehnic „Miron Costin”.
Chiar dacă a confirmat că va participa la competiţie Colegiul Tehnic „Petru Poni” nu a reuşit să ajungă.
Repartizaţi în două grupe a câte trei echipe, cu semifinale, finala mică şi finala mare, cele 10 meciuri intens disputate au stabilit echipa câştigătoare – Colegiul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”, urmat de Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani şi Colegiul Naţional „Roman Vodă”.
S-au remarcat doi elevi – Herciu Andrei de la Colegiul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”care a fost desemnat cel mai bun jucător, dar şi cel mai bun portar şi Dumea Gabriel, de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani, care a marcat cele mai multe goluri, devenind golgheterul competiţiei.
Parteneri au fost Colegiul Tehnic „Danubiana”, Asociaţia Sportivă „Petru Rareş Club”, S.C. „Velo Sport” SRL, S.C „Interamal” SRL şi S.C. „Capraru Comp” SRL.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate