Campionat de minifotbal cu liceele din municipiul Roman

0

Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, organizează un campionat de minifotbal cu liceele din municipiul Roman.
Acţiunea se înscrie în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”, având un caracter de prevenire, în ideea de a atrage cât mai mult tinerii spre activitatea sportivă şi de a transmite în acelaşi timp, indirect, îndemnul de a fi fair-play, la şcoală, în societate, în viaţă în general.
La invitaţie au răspuns 7 instituţii de învăţământ preuniversitar: Colegiul Tehnic „Danubiana”, Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Colegiul Naţional „Roman Vodă”, Colegiul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi”, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Săbăoani, Colegiul Tehnic „Miron Costin”.
Competiţia se doreşte a fi o iniţiativă cu punctul de plecare anul 2013, urmând a fi continuată şi îmbunătăţită pe parcursul anilor viitori. Aceasta se desfăşoară în sala de sport a Colegiul Tehnic „Danubiana”, pe parcursul a două zile, fluierul de început se va da vineri 29 noiembrie, începând cu ora 15.00, când se vor desfăşura meciurile din grupe, urmând ca sâmbătă 30 noiembrie, începând cu ora 09.00, să se desfăşoare semifinalele, finala mică şi finala mare.
Fiecare partidă va avea două reprize a câte 15 minute, echipele vor fi formate din patru jucători de câmp şi un portar, regulamentul după care se va juca va fi cel de la fotbalul în sală.
Parteneri sunt Colegiul Tehnic „Danubiana”, Asociaţia Sportivă „Petru Rareş Club”, S.C. „Velo Sport” SRL, S.C „Interamal” SRL şi S.C. „Capraru Comp” SRL.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate