Dati un click pentru campania de presa anti-ApaServ

2

De ceva timp se desfasoara intr-o anumita parte a presei o campanie contra Apa Serv . In calitate de  initiatori ai luptei contra smecheriilor facute ani de zile la aceasta companie, zicem ca e bine sa se dezbata subiectul. Chiar si foarte tarziu, unele lucruri trebuie discutate, pentru ca oricat am incerca sa ne uitam sa vedem daca nu ploua, e clar ca la aceasta companie au fost foarte multe nereguli incepand de pe vremea cand s-a infiintat. Pacat ca cei din presa nu au vazut nimic cat au fost slugi pe la PDL si revolta lor se petrece de abia cand au gasit un picior de taran dupa care sa stea ascunsi si sa latre ca niste caini de paza al democratiei ce sunt.emisiune-viziualizari
Cu sinceritate va spun ca nu am urmarit dar am auzit ca cei de la Est Tv au si ei o problema cu drafturile de PR, cu scaderea pretului la apa, cu faptul ca apa nu ar fi potabila etc. Vazand „ca cainii” de paza ai democratiei latra la Luna si nimeni nu-i baga in seama in mediul online, am zis sa le dam o mana de ajutor, ca asa e frumos, sa il ajuti pe cel mai slab.
Asadar pe canalul de youtube al EST TV se afla emisiunea din 24.07.2013 unde s-a discutat vreo 2 ore impreuna cu sefii de presedinti de asociatii, telespectatori si tot ce se putea despre problema apei. Emisiunea pusa in varianta online a adunat pana acum in mai bine de o luna de zile  55 de vizualizari dintre care de vreo 15 ori am intrat eu sa vad cat de interesata este lumea de subiect .
Pentru ca la aceeasi data am incarcat si noi pe un canal de youtube un reportaj despre inceperea unor constructii la un centru comercial pe la Targu Neamt, material de 1 minut, nu de 2 ore ca emisiunea profesionista despre apa, si am obtinut vreo 1200 de vizualizari pana acum, cred ca este frumos sa intindem o mana celor de la Est Tv, drept pentru care va rugam dati click pe clipul de mai jos ca e pacat ca un subiect la care muncesc oamenii asa de mult, au si invitati si mai produc si emisiunea HD de la o televiziune in care s-au investit sute de mii de euro, sa nu aiba vizualizari.
Nu in ultimul rand, consideram dincolo de orice ironie, ca este bine ca cititorii nostri sa cunoasca si un alt punct de vedere diametral opus celui expus de publicatia noastra pe tema apei .


Acest articol va fi pus si pe ziartarguneamt.ro , ziarbicaz.ro , neamt.tv, pe conturile noastre de facebook , etc … numai sa nu fie lumea prea scarbita si neinteresata de subiect .
Am inteles ca si ieri a fost o emisiune tot ceva cu apa si imediat cum va aparea pe canalul de Youtube al Est Tv promitem sa o promovam . Iar pentru cei care vor sa il revada pe domnul Culita Tarata mintind ca va face conferinte de presa saptamanale legate  Apa Serv puteti da clic aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. janel iosub spune

    @FLORIN Roca.Lasa-mi si mie nr tau de telefon pt ca tot le-ai schimbat sau suna-ma.

  2. Florin-Constantin Roca spune

    Apa Serv un subiect foarte incitant dar cu actori unsurosi sustinuti fatis sau pe ascuns de diferite forte politice.Daca se doreste cu adevarat sa se faca ceva benefic pentru cetatenii din Piatra-Neamt, se facea de mult dar din pacate interesul partidelor este doar de a jecmanii populatia apoi isi impart beneficiile intre ele prin diferite metode sub acoperire.Toate pana intr-o zi cand ne vom unii cei multi si prosti si le vom pune de un proces si sa-i chemam in fata justitiei si a opiniei publice enormele si nenumaratele abuzuri comise in decursul anilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate