Campanie anti-drog in Iasi, Valcea si Neamt

0

Saptamana trecuta politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Neamt, in cooperare cu SIPI si IPJ Neamt, Brigatea de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si Serviciul de Combatere a Criminalitatii Valcea, sub coordonarea DIICOT Neamt au actionat in 3 judete: Iasi, Neamt si Valcea pentru a combate traficul de stupefiante.


In urma controalelor, a fost retinut C. Vladut, de 27 de ani din Roman, care avea asupra sa 40 g rezina de canabil si 8 g cannabis pe care intentiona sa le vanda. In locuinta sa au mai fost gasite alte 160 g cannabis. In Iasi au mai fost depistati P. Adrian de 19 ani, P. Vlad, de 20 de ani si M. Claudiu, de 19 ani, M. Catalin, de 28 de ani, toti din Roman.

Tinerii au fost prezentati Tribunalului Neamt, care a emis pe numele lui C. Vlădut si M. Cătălin mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, iar pentru M. Claudiu, P. Vlad si P. Adrian a dispus măsura interzicerii dreptului de a părăsi tara pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate pentru probarea întregii activităti infractionale si tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate