Campania „Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil sărac” trimite la școală peste 50 de elevi din Neamț, Iași și Vaslui

0

Campania „DONEAZĂ UN GHIOZDAN CU RECHIZITE UNUI COPIL SĂRAC!” este un proiect al Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, în colaborare cu Asociația Umanitară Codrin. Campania se desfășoară pe raza a trei județe: Neamț, Vaslui și Iași, pentru că toți copiii fără posibilități financiare merită să meargă la școală și să aibă un ghiozdan.

Duminică, 10 septembrie, la ora 17:00, la Turnul lui Ștefan, pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț s-a organizat o colectă publică unde cei care au avut posibilitatea au donat rechizite și alimente pentru copiii fără resurse materiale pentru a merge la școală.

Acțiunea realizată în parteneriat cu Asociația Umanitară Codrin prin Monica Sofron se finalizează luni, pe 11 septembrie, la Grupul Școlar Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț, unde se vor duce îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, ghiozdane și uniforme pentru 43 de copii.

Campania „Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil sărac” dorește să vină în întâmpinarea copiilor care vor să meargă la școală dar care nu au posibilități financiare.

„Dorim să descurajăm prin această campanie abandonul școlar, să sprijinim familiile nevoiașe să-și poată trimite copiii la școală. Un caz care m-a impresionat în mod deosebit este al lui Mihai D. din clasa a V-a din Hlăpești, care m-a rugat să-i ofer un ghiozdan cu rechizite pentru a merge la școală și pentru a ajunge OM. Este monoparental, mama lui fiind la cer, muncește cu tatăl său la câmp și este un copil deosebit. Asociația Născută Înger dorește pe această cale să fie alături și pe parcursul anului de acești copii, peste 50 la număr, plus că sprijinim cu alimente, îmbărăcăminte, încălțăminte, produse de igienă 10 studenți la diverse facultăți din Iași prin bursa socială ELLA SUCIU. Acești studenți sunt monoparentali și în parte fără părinți. Copii deosebiți cu care ne mândrim.”, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro sufletul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, Carmen Suciu.

Până în prezent s-au primit donații care depășesc 2500 lei și s-au donat deja 50 de ghiozdane cu rechizite și 50 de echipamente sport în Neamț și Iași.

Echipa permanentă a proiectului este formată din Doniga Adrian și Mihaela, Banciu Cristina, Marcoci Romulus, Ștefan Spătaru, Cezarina Mironică, Tabără Magdalena, Nadia Helmigianu, Stoica Dary, Bucșă Nela, Bucălău Daniela, Murariu Daniela, Alexandra Popa, Daria Drosu, Georgiana Gavrilă,  Săndel Avram, Antonela Dragu.

Alături de proiectele Asociației mai sunt Mihaela Hotoi, Vutcovici Liliana, Coșofreț Maria, Stoica Dorina, Todireasa Adrian, Iancu Cornelia, Daniela Crap, Rusu Andrei, Aftene Ioan, Vasile Buia, Maradin Vasile, Creastă Denisa, Sevastre Monica, Grădinaru Mihai, Iacomi Silviu, Ciucur Cosmin, Obreja Alina, Găină Laurențiu, Huludeț Ana-Maria, Ștefan Chihaia, Ofelia Capătă, Ciprian Pintea, Iulia Pintea, Zamă Rena, Silviu Gabriela, Mantu Alina, Lefter Andreia, Lucian Lerghevici, Marius Todirițe, Roxana Pîrvu, Cristina Pal, Hulpus Emilia, Bălțătescu Maria.

Asociația Născută Înger le mulțumește tuturor donatorilor și susținătorilor proiectelor sale realizate în colaborare cu Monica Sofron – Asociația Umanitară Codrin Piatra-Neamț și cu Asociația Umanitară Iulia Movilă din Mangalia.

„Mulțumim Primăriei Piatra-Neamț, DGASPC Neamț, DAS Piatra-Neamț și tuturor celor cărora le pasă și ne sprijină în fiecare campanie și proiect. Mulțumesc și părinților mei care îmi sunt alături, gătind pentru studenți și persoanele din adăposturi.”, a mai declarat Carmen Suciu.

Fără educație nu vom mai exista ca nație! Să dăruim!

Pentru detalii și donații vă rugăm contactați reprezentantul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, Carmen Suciu – 0770405849.

Pentru donații:

  • Asociația Născută Înger
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra-Neamț


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate