Campania de vaccinare la Neamț arată diferența dintre PSD și PNL

0

Fiecare partid stabilește pentru propriii membri diverse acțiuni pe care aceștia trebuie să le facă în teritoriu pentru ”binele oamenilor”, dar mai ales pentru imaginea partidului. Una dintre aceste acțiuni venită pe line de partid la PNL a fost campania de vaccinare. O acțiune clar politizată și la care se vede diferența între cei de la PSD și cei de la PNL.

La PSD, pentru orice acțiune dispusă de la centru, social democrații din teritorii se implică, își implică resursele personale, scot bani din buzunar și fac tot ce-i duce pe ei capul să ducă la îndeplinire sarcina de partid, indiferent cât de bună sau proastă este aceasta.

De cealaltă parte, la PNL, uitându-ne la cum își promovează sarcina de partid, constatăm că niciun lider PNL nu a scos nici măcar 50 lei din propriul buzunar să își sponsorizeze propriile postări legate de campania de vaccinare. Mai mult de atât, nu și-au satisfăcut nici propriii jurnaliști de casă care nici măcar nu au mai vrut să relateze activitățile PNL legate de campania de vaccinare.

Comportamentul de după momentul în care se văd cu sacii în căruță este definitoriu pentru politicieni, iar liberalii nemțeni o dovedesc din plin. Cel puțin pe vremea PDL funcționa lozinca ”pentru noi și ai noștri”. Acum la PNL/PDL funcționează lozinca ”doar pentru noi… ai noștri să stea la rând”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate