Campania de sterilizări gratuite continuă cu succes în comuna Săvinești

3

Datorită unei promovări serioase din partea primăriei comunei Săvinești a campaniei de sterilizări gratuite inițiată de Asociația franceză Mukitza în parteneriat cu Asociația Prieten Credincios din Piatra-Neamț, localnicii au venit în mod responsabil la cabinetul veterinar din colonia Săvinești pentru a-și steriliza animăluțele, căței și pisici deopotrivă.

Ieri și astăzi, medicii au operat la foc continuu, fapt care a permis sterilizarea a câtorva zeci de animale cu stăpân din comuna Săvinești.

Sterilizarea ajută la menținerea sănătății animăluțelor și este un factor esențial de prevenție în ceea ce privește înmulțirea necontrolată a animalelor fără stăpân, abandon și uciderea puilor. În această perioadă se desfășoară o amplă campanie de sterilizări în județul Neamț. Până în prezent, s-au realizat sterilizări gratuite în Piatra-Neamț, Borlești, Săvinești, Dobreni, Dragomirești, Ștefan cel Mare și continuă. Pentru informații suplimentare, luați legătura pe facebook cu voluntarii campaniei pe pagina Salvăm Cățeii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Lucian Mahu spune

    Asteptam si in Tibucani sau Pastraveni.

  2. Mihaela Bratosin spune

    Ce bine ..saptamana trecuta la ora 2 noaptea in Bicaz o haita de caine mi-au sarit pe masina .mai ceva decat lupii..de esti pe jos te mananca ..groaznic..chiar nu e instare de nimic primaria ..di Bicaz

  3. Mihaela Bratosin spune

    Ce bine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate