Campania de sterilizări gratuite continuă: 50 de locuri disponibile pentru câini cu stăpân

0

Organizațiile suedeze Swedish Animal Aid și Gatuhundars rätt till liv sponsorizează o campanie de sterilizări gratuite rezervată câinilor cu sau fără stăpân la cabinetul doctorului veterinar Andrei Tudor din Piatra-Neamț.

Despre activitatea Swedish Animal Aid la Neamț puteți citi un amplu interviu aici (click).

Vă reamintim că la S.C. Tudor Doc-Vet SRL sunt 50 de locuri disponibile exclusiv pentru câini CU stăpân.

În același timp cabinetul veterinar este disponibil pentru o campanie permanentă de sterilizări gratuite pentru câini FĂRĂ stăpân. Singura rugăminte, ca dovadă, sunt necesare filmulețe sau poze din locul în care este preluat cățelul.

Programările se pot face la numerele de telefon: 0740318815 sau 0233232429. Cabinetul este situat pe str. Pictor Grigorescu, nr. 12, în Piatra-Neamț.

Cu sprijinul suedezilor, anul trecut s-au realizat 515 sterilizări pentru câini și pisici în Neamț, activitatea continuându-se și în Baia Mare, Vaslui și Bacau. În acest an, cele două organizații se vor concentra mai mult pe județul Neamț. De precizat este faptul că din cele 90 de sterilizări efectuate anul acesta în Neamț, 24 s-au realizat din donații făcute de români, dovadă că s-a înțeles necesitatea cooperării româno-suedeze în domeniul protecției animalelor.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate