Căminul de bătrâni din Piatra-Neamț, fără niciun caz de persoană infectată cu noul coronavirus

0

Căminul de bătrâni din Piatra-Neamț, fără niciun caz de persoană infectată cu noul coronavirus

În această perioadă dificilă, vârstnicii reprezintă una dintre categoriile de persoane cele mai vulnerabile. Din acest considerent Primăria Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, a tratat cu maximă responsabilitate gestionarea Centrului Social Pietricica din Piatra-Neamț, în care sunt cazate aproximativ 100 de persoane vârstnice.

La acest centru, ca de fapt la toate centrele sociale aflate în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială a Primariei Piatra-Neamţ, au fost implementate măsuri de prevenție deosebite! Ca urmare, în acest moment, la nici unul dintre centrele sociale ale municipalității pietrene, nu avem cazuri de infecţie cu noul coronavirus.”, se menționează pe pagina de socializarea a Primăriei Piatra-Neamț.

Primarul Dragoș Chitic a ținut să transmită un mesaj de mulțumire și recunoștință personalului de la Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț :

,,Le mulțumesc tuturor colegilor mei care au grijă de vârstnicii instituționalizați pentru efortul depus în această perioadă. Salariații căminului de bătrâni și ai Centrului Social „Împreună” nu au avut o activitate deloc ușoară, întrucât au trebuit să stea izolați de familii, carantinați la locul de muncă, câte 14 zile pentru a preveni infectarea. Datorită măsurilor care au fost luate, nu avem nicio persoană infectată sau focare de infecție, cum din păcate am văzut în alte centre sociale din județ sau din țară. Le sunt recunoscător și îi felicit pe colegii mei de la Direcția de Asistență Socială, care au fost în toată acestă perioadă în linia întâi a luptei pentru prevenirea infectării și ajutorarea populației vulnerabile!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate