Cai furati de pe islaz

0

În ziua de 15 august a.c., în jurul orei 09.00, Sectia nr. 4 Politie Rurală Tg. Neamt a fost sesizată de G. Gheorghe, de 29 de ani, din comuna Pipirig, judetul Neamt, despre faptul că, în noaptea de 14/15 august, persoane necunoscute i-au sustras de pe islazul „Braniste” o cabalină, pe care o lăsase nesupravegheată, la păscut. Pe timpul efectuării cercetărilor, politistii au fost sesizati, prin 112, si de C. Vasile, de 38 de ani, din aceeasi comună, despre faptul că de pe islazul din satul Stânca, persoane necunoscute i-au sustras un cal. Valoarea totală a prejudiciului creat a fost estimată la suma de 9.000 de lei.

În urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat suspectii ca fiind: C. Budes, de 38 de ani, L. Cezar, de 22 de ani si C. Marcel, de 22 de ani, toti din orasul Tg. Neamt.

Cei doi cai au fost recuperati si restituiti părtilor vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate