Cadru medical din Piatra-Neamț în stare critică la 8 zile după vaccinare

3

Un cadru medical din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, în vârstă de aproximativ 60 de ani se află internat de câteva zile în secția de Anestezie Terapie Intensivă. Ieri, starea acestuia s-a agravat fiind necesară intubarea, prognosticul medicilor în acest caz fiind extrem de rezervat.

În plus, se pare că persoana în discuție s-a vaccinat împotriva coronavirusului acum 8 zile. Nu putem spune dacă în momentul vaccinării pacientul era infectat și nu era conștient de acest lucru pentru că nu prezenta simptome, nici dacă vaccinul are vreo legătură cu starea sa de sănătate care s-a deteriorat extrem de rapid.

Informația ne-a parvenit pe surse, ceea ce e oarecum…îngrijorător. Lipsa de transparență din partea autorităților nu face decât să alimenteze în astfel de cazuri fel și fel de teorii.

Completare articol: o altă informație ajunsă la noi la redacție spune că persoana grav bolnavă ar fi fost vaccinata la începutul lunii ianuarie.

3 Comentarii
  1. marius spune

    verificati singuri, daca e adevarat… astav nu e jurnalism ci… „gura lumii”…

  2. Neagu Corina spune

    Dacă e cadru medical e după rapel

  3. E. Sim. spune

    La 8zile dupa prima doza sau la 8 zile dupa rapel?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate