Cadou pentru DNA – Ordonanța referitoare la completurile de 5 judecători

1

Toată lumea vede în spațiul public o dezbatere interminabilă pe tema unei ordonanțe ce se va da pentru reluarea proceselor unor politicieni. E vorba despre faptul că completurile de 5 judecători de la Înalta Curte nu au fost trase la sorți cum spune legea și cei judecați pot cere acum rejudecarea de către alte completuri legal constituite.

Ce vi se livrează dumneavoastră ca informații sunt doar motivațiile guvernului ce țin de legalitatea constituirii acestor completuri de 5 judecători și cele de la opoziție care sunt cu m**e PSD și cu „vrea Dragnea să scape”.

Ce nu vi se spune este că această ordonanță este cel mai frumos cadou dat DNA-ului de mediul politic din România. Dincolo de procesele ce se vor redeschide pentru cei condamnați, această ordonanță dă posibilitatea DNA să redeschidă procesele în care s-au dat achitări miraculoase. Deci politicienii găsiți nevinovați de completurile de 5 judecători vor putea fi din nou inculpați și trimiși în fața judecătorilor.

Orban, Bica, mulți politicieni din opoziție dar și de la guvernare care au fost achitați definitiv riscă să se trezească din nou inculpați. Nu-i așa ca devine interesant? Totul e la mâna DNA care în baza noii ordonanțe poate să redeschidă procesele tuturor politicienilor achitați de completurile de cinci judecători constituite prin încălcarea legii. Dacă DNA va redeschide aceste dosare ca să facă dreptate, să hăituiască aiurea politicieni sau doar ca să inculpe politicieni incomozi, asta rămâne de văzut.

Deci ordonanța aceasta nu e doar despre m**e PSD și să scape Dragnea. Ordonanța aceasta bagă în spaime pe toți politicienii care erau vinovați, dar au găsit ”metode și căi” prin care să li se dea achitare. Asta e de fapt panica, nu că scapă cei condamnați deja, ci că riscă să nu mai scape cei care au fost deja făcuți scăpați.

Să vedeți dacă se redeschid procesele unor șmecheri din opoziție sau ale unor securiști cum va deveni DNA din icoana luptei anticorupție hârtia igienica a #rezist și m**e PSD. Să vedeți cum procurorii eroi care anchetau ”ciuma roșie” vor deveni imediat răii justiției.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Emil Butnaru spune

    Jocul lor, nimic pentru Popor..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate