Cadavrul unui barbat disparut in urma cu doua luni a fost gasit la barajul Reconstructia

2

La acest sfarsit de saptamana a fost recuperat trupul neinsufletit al lui Asavei Gigel din Dumbrava Rosie care a fost dat disparut in urma cu doua luni. Se pare ca acesta s-a inecat pe 14 februarie in zona podului de la Caprioara, iar cadavrul a fost recuperat de echipajul ISU Neamt abia sambata, 9 aprilie, de la barajul de la Valeni.

Reaminitim comunicatul ISU din 15 februarie 2011:

Începând cu ora 09.00, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a reluat căutările persoanei despre care se presupune că s-ar fi înecat în râul Bistriţa, în seara zilei de 14 februarie a.c.

Pompierii militari s-au deplasat la locul intervenţiei cu 11 subofiţeri, o autospecială şi barca pneumatică. Căutările s-a desfăşurat timp de 7 ore cu ajutorul bărcii pneumatice şi a sonarului, aflate în dotarea pompierilor pietreni. Persoana nu a fost găsită.


Reamintim faptul că, în ziua de 14 februarie, la ora 18.16, s-a primit un apel prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 prin care era sesizat faptul că o personaă (bărbat) s-ar fi înecat în râul Bistriţa. Apelantul se afla pe podul Căprioara şi a observat un bărbat în apele Bistriţei, care încerca să se menţină la suprafaţă şi striga după ajutor. Din cauza curenţilor puternici care au purtat victima în aval, după aproximativ 100 de metri apelantul nu a mai văzut-o ieşind la suprafaţă. Imediat, pompierii militari au început căutările, atât în albia râului (cu ajutorul bărcii pneumatice) cât şi pe malurile acestuia. De asemenea, au fost anunţaţi reprezentanţii Hidroelectrica  având în vedere că posibila victimă ar putea ajunge în zona barajului Reconstrucţia.

Condoleante familiei.

Emilian Zaharia

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Mihai Robert spune

    Condoleante familiei … si DUMNEZEU sa-l ierte (asta vara a fost la mine sa coase si nu parea prea suparat) dar asta e …inca o data DUMNEZEU sa-l ierte.

  2. Ciprian Gîdioi via Facebook spune

    Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate