Cablogramele WikiLeaks fac referire si la oameni importanti din Piatra Neamt

4

Cum este vazut primarul de ambasada americana de la Bacau:

G.S. este un om foarte influent in judetul Neamt si chiar si la nivel national. El s-a evidentiat de restul politicienilor prin afacerile cinstite si la vedere pe care le desfasoara si printr-un caracter marcat de bun simt si de compasiune fata de oamenii pe care-i conduce. Desi acest primar este contestat pe nedrept de opozitie, el este un adevarat gospodar, sta zilnic 14 ore la primarie si munceste pentru a rezolva problemele cetatenilor. Oamenii rai care vor sa il compromita au inventat tot felul de minciuni despre el si chiar au trucat filmari video in care acesta doarme pe la intalniri oficiale. Acest om reprezinta idealul administrativ din Romania.

Cum a venit Vasile Pruteanu la Ambasada SUA de la Bacau:

El a fost invitat in mod repetat de ambasadorul SUA pentru a explica americanilor cum reuseste sa administreze cu atat succes un judet atat de mare. Desi americanii au incercat sa scoata de la el secretul perfectiunii drumurilor judetene si secretul administrarii spitalelor din Neamt, domnul Pruteanu nu a suflat nicio vorba din secretele administratiei judetene.

Baciu Andrei invitat de Obama la Casa Alba:

In timpul unei vizite de documentare facute de Baciu Andrei la Disneyland, acesta a fost contactat de serviciile secrete din SUA si invitat in secret la Casa Alba. Obama a vrut sa il mituiasca incercand sa afle cati metri de cablu se folosesc la instalatia wireless de la Telegondola din Piatra Neamt, dar tentativa de spionaj turistic a esuat, A. Baciu oferind intentionat informatii eronate administratiei americane.

Negelschi Liviu a fost contactat de spioni americani sub acoperire:

In dimineata anului 2011, Negelschi Liviu a fost abordat de oamenii din serviciile secrete americane si s-a reusit cooptarea lui si semnarea unui contract intre el si administratia americana. Contractul total secret prevede oferirea de consultanta in vederea imbunatatirii constitutiei SUA.

Ouatu Vasile in cablogramele WikiLeaks

S-a incercat timp de 4 ani racolarea  domnului Ouatu Vasile de catre serviciile secrete de pe langa ambasada SUA din Bacau, iar cand s-a reusit contactarea lui prin infiltrarea de agenti sub acoperire printre oamenii in care avea incredere O.V., s-a renuntat la racolarea lui pentru ca agentii secreti uitasera de ce vroiau sa il contacteze.

America interesata de sedintele CL Piatra Neamt:

In seara anului 2008, agenti sub acoperire au reusit sa monteze microfoane in sala de consiliu a Primariei Piatra Neamt. Timp de 2 ani, CIA s-a chinuit sa descifreze discutiile codate din aceasta incapere, dar nu au reusit, blocandu-se la descifrarea codurilor: “ci”  “wă” “pi tini”, “aici-şa”, “pi acolo”, “şî ci dacâ”, ”i ghini aşa” si multe alte expresii codate  care au blocat efectiv spargatorii de coduri ai CIA.

The Institute Of Hispanic Culture Of The United States interesata de Adrian Alui Gheorghe:

The Institute Of Hispanic Culture Of The United States l-a contactat recent pe A.A. Gheorghe de la Diectia Judeteana pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National Neamt pentru a-l coopta in “Plan demolition of historical monuments in the U.S.”. Suma propusa pentru onorarea contractului, desi era cu foarte multe zerouri, a fost refuzata din patriotism de domnul A.A.G. care a tinut sa transmita un mesaj clar americanilor “We do not sell our country before we destroy it“.

Inainte de declansarea scandalul “Monica”, Bill Clinton a fost intr-o vizita secreta la Primaria Piatra Neamt:

Incercand sa isi salveze reputatia ce urma sa-i fie afectata in cadrul  scandalului ce statea sa explodeze, Bill Clinton a efectuat o vizita secreta de documentare la Primaria Piatra Neamt. Scopul vizitei a fost instruirea in scopul recrutarii de secretare si managementul relatiilor cu acestea in vederea evitarii conflictelor publice. Desi a avut ce invata la Piatra Neamt, se pare ca a fost prea tarziu pentru el.

Domnul Prefect Mihai Archip planuieste in ascuns impreuna cu ambasada SUA  infiintarea unei loterii pentru emigranti:

Prefectul Neamtului, Mihai Archip, a purtat negocieri in secret cu guvernul SUA in vederea organizarii unei loterii a vizelor pentru cetatenii americani ce vor sa emigreze in Romania si sa se stabileasca in Piatra Neamt. Se pare ca domnul prefect vrea sa profite de mana de lucru ieftina oferita de americanii cu salarii de zeci de ori mai mici decat ale nemtenilor.

Urmariti international cautati de serviciile secrete la Piatra Neamt

Dupa intamplarea cu Viorel Andrei, serviciile secrete americane si-au indreptat atentia catre Piatra Neamt, oras cotat ca fiind cel mai sigur loc unde se pot ascunde cei urmariti. Activitatile desfasurate de serviciile secrete americane pe teritoriul judetului Neamt au vizat depistarea si arestarea lui Bin Laden si a subordonatilor sai, existand indicii temeinice ca acestia s-ar ascunde sub nume false in administratia publica locala.

The Departments of Social Assistance from the State near the Canadian Government interesati de asistenta sociala nemteana:

Un spion Canadian s-a infiltrat in serviciile secrete americane doar pentru a reusi sa intre in gratiile guvernamentale romanesti in vederea obtinerii de informatii despre sistemul in care functioneaza asistenta sociala nemteana. Acest spion sub acoperite a fost platit de opozitia din Canada pentru a obtine aceste informatii si pentru a le implementa in sistemul de asistenta sociala canadiana in vederea distrugerii acestuia.

Intelegere secreta intre ambasadele Elvetiei si SUA pentru spionaj turistic in Neamt:

Ambasada Elvetiei a incercat prin toate metodele posibile sa afle secretele dezvoltarii turistice din Neamt. Vazand ca nu reusesc, au facut o intelegere secreta cu ambasada S.U.A. pentru ca acestia, prin relatiile mult mai stranse cu Romania, sa efectueze activitati de spionaj turistic in zona Neamtului. Toate incercarile de spionaj turistic au esuat, acest secret fiind foarte bine pazit si dezvoltarea turistica total “undercover”.

Ambasada SUA a urmarit spionii chinezi pe teritoriul judetului Neamt:

In perioada 2007-2010, o echipa de spioni din China au venit in Neamt pentru a fura planurile masinii de vot. Misiunea le-a fost incredintata de guvernul de la Beijing care incearca sa fure secretul prin care liderii nemteni reusesc sa coata randamente de 100% din masinile de vot. Pe toata perioada actiunii serviciilor secrete in Neamt, agentii chinezi au fost supravegheati in paralel de serviciile din Romania si cele din SUA.

Politia nemteana la portile ambasadei SUA:

In urma cu cateva luni, seful politiei Aurelian Soric a cerut audienta la consulul SUA unde a plans cu lacrimi de crocodil, spunand ca presa il persecuta si romanii nu vor sa inteleaga adevaratele valori ale camatariei si democratiei. La aceasta intalnire Soric a cerut protectie ambasadei SUA si a anuntat ca va infiinta un ONG sub lozinca “Camatari din toate tarile , uniti-va!”.

Versiunea 1 Aprilie – Cablogramele WikiLeaks fac referire si la oameni importanti din Piatra Neamt

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. eu spune

  Cea mai buna poanta autohtona de 1 aprilie.

 2. Kiatra-Neamt spune

  Dar cum de nu se spune nimic de CLANURILE INTERLOPE ??
  Ori ati publicat numai pentru a „LAUDA”executivul…
  acum stim cu toti ca INGINERIILE FINANCIARE cu TELEGONDOLA a fost facute in colaborare cu firma lui AZOITE NECULAI care are sediul in str. Bitca Doamne….s.a.

 3. Vasi spune

  Bre..tare faza cu descifrarea codurilor:)))) am ras cu lacrimi.

 4. Samael The Cross spune

  De mult n-am ras asa… Tare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate