Ca să vedeți ce mafie e în Spitalul de Urgență de la Piatra-Neamț

4

Directorul spitalului de la Piatra-Neamț nu știe ce să mai facă și cum să mai scape de mafioții din spital. Probabil va trebui să înceapă să-i dea afară, deoarece aceștia în mod intenționat nu vor să dea date oficiale care să ajute anchetatorii în cercetările lor.

Iată cum se roagă anchetatorii să li se dea datele pacienților, și alături de anchetatori e și managerul, dar angajații spitalului care au în atribuții să facă acest lucru nu o fac. Infractorii neprinși fac tot posibilul să se acopere infractorii prinși.

Acum este momentul perfect ca directorul spitalului să scape de mafioții care protejează și favorizează infractorii. În urma acestei abateri judiciare grave, conform legii, directorul spitalului, în calitate de reprezentant al spitalului, a fost sancționat cu amendă pentru că nu a dat datele solicitate de procurori.

De fapt, directorul a avut toată bunăvoința, dar angajații spitalului care au vrut să favorizeze infractorii nu au transmis datele corecte. Ce motiv mai bun de cât acesta poate avea un manager ca să convoace de urgență o comisie de disciplină și să îi dea afară pe toți cei care se fac vinovați de nepunerea datelor la dispoziția procurorilor?

Domnule manager, tot orașul este alături de dumneavoastră. Aveți toate motivele legale să dați afară câțiva mafioți din spital.
Acum e momentul !

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Domnul manager o fi bine intentionat, dar , totusi, nu a vazut ce a semnat?!Cred ca aceasta lista era in atributiile directorului medical si aresponsbilului cu achizitiile.Asa cum spuneti, daca nu si-au indeplinit obligatiile de serviciu, trebuie dati afara!

 2. NEMTEAN spune

  SI CE MAI ASTEAPTA MANAGERUL, DE CE NU-I ZBOARA /DENUNTA PE MAFIOTII DIN SJU NEAMT????

 3. Luca spune

  Ce a facut concret directorul ca datele sa fie furnizate? Ca In afara de „bunavointa” pe care spuneti ca a avut-o, nu ati scris in articol cum si-a demonstrat bunavointa, macar o declaratie a domnului.

  Plus ca daca omul nu-si poate impune autoritatea, poate nu-i pentru el postul. Bunavointa nu e suficienta.

  Absolut de acord totusi cu idea ca macar acum ii poate lua la bani marunti pe subalterni, nu ca nu i-ar fi putut lua mai devreme…

 4. Arcus B spune

  Din cate stiu, prezumtia este de nevinovatie, nu de vinovatie.
  Dumneata, cel care ai scris articolul, probabil esti de o inocenta ingereasca si nu ai gresit niciodata.
  In caz ca se dovedeste ca unii angajati au gresit, probabil, amenda ar trebui impartita intre toti acestia.
  Parerea mea …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate