Buzău International Cup: Anunțarea câștigătorilor. Rezultate remarcabile ale sportivilor de la clubul Amprente Moldave Tazlău

0

Ne bucurăm să vă anunțăm cu mândrie câștigătorii celei de-a II-a ediții a competiției Buzău International Cup ce a avut loc în data de 23 martie 2024 la Buzău. La acest eveniment au participat aproximativ 460 sportivi din 30 cluburi şi trei ţări: România, Republica Moldova, Bulgaria.

Clubul Sportiv Amprente Moldave Tazlău a avut un lot de 4 sportivi care s-au remarcat prin rezultatele obținute.

Într-o atmosferă plină de pasiune și competitivitate, participanții s-au întrecut la proba de kumite, demonstrând talentul lor excepțional și angajamentul pentru excelență.

Eforturile lor remarcabile nu au trecut neobservate, iar acum este momentul să-i celebrăm pe cei mai buni dintre cei mai buni. Urările noastre sincere de felicitare merg către toți participanții pentru dedicarea lor și performanțele lor remarcabile.

Îi felicităm pe următorii câștigători ai Buzău International Cup:

Locul I a fost obținut de

Călugăreanu Victor Ioan – băieți sub 8 ani, -25 kg

Ungureanu Elena Marcela – cadete 14-15 ani, – 50 kg

Boboc Maia Alexia – cadete 14-15 ani avansate, – 50 kg

Locul al III-lea a fost obținut de

Manea Elena Alina – fete 12-13 ani, – 40 kg.

Este cu o mândrie deosebită și o bucurie nemăsurată că vă adresez aceste cuvinte de felicitare pentru realizările voastre remarcabile în cadrul Buzău International Cup. Fiecare dintre voi a demonstrat nu doar talentul, ci și dedicarea, determinarea și pasiunea pentru sport în fiecare moment al competiției.

Este o onoare să vă antrenez și să vă îndrum în călătoria voastră spre excelență. Performanțele voastre de excepție nu sunt doar rezultatul talentului individual, ci și al muncii de echipă, a disciplinei și a dorinței de a vă depăși limitele în fiecare zi. Voi sunteți adevărații campioni ai inimilor noastre.

Felicitări din toată inima mea pentru fiecare dintre voi! Să nu uitați niciodată că sunteți capabili de mari lucruri și că eu sunt aici, mereu, pentru a vă susține în călătoria voastră către vârfurile succesului.

Sensei,
Ciprian Ursan

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului organizatorilor, Gabi Fratila, staff-urilor Karate Kyokushin Ronin Buzau si Federatia Română de Karate Kyokushin!

Felicitări din nou câștigătorilor noștri! Sperăm să vă vedem cu toții și în anii următori pentru noi ediții de succes ale Buzău International Cup!

Adriana Boboc, președinte ACS Amprente Moldave Tazlău

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate