Bunuri sustrase dintr-o locuință din Neamț – Prejudiciu estimat la 5500 de lei

0

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 62 de ani, din Horia, cu privire la faptul că, autori necunoscuți ar fi pătruns în locuința fiului său, de unde ar fisustras mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 5 noiembrie a.c., autori necunoscuți ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, din localitatea Horia, iar prin spargerea ferestrei de la ușa de acces în locuință, ar fi pătruns în imobil, de unde ar fi sustras două smart watch-uri şi un televizor, prejudiciul total fiind estimat la suma de 5.500 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 24 de ani, din Roman.


Cu ocazia cercetărilor efectuate bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Având în vedere materialul probatoriu administrat în cauză, la data de 09 noiembrie a.c., organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliției Rurală Dulcești, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a persoanei în cauză.

Sursa/FOTO: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate