Bunica în comă alcoolică, copilul de 3 ani în mijlocul străzii

6

Joi, 25 august, în jurul orei 17.00, în cartierul Mărăței un copil de 3 ani umbla plângând pe mijlocul străzii, printre mașini, și niciun șofer nu oprea să vadă ce e se întâmplă. Bunica micuței, pentru că era vorba de o fetiță, zăcea lată, răpusă de alcool, lângă niște tomberoane.betiva-piatra-neamt

A fost anunțat cazul la 112, un echipaj de poliție și o ambulanță s-au deplasat la fața locului, dar nu au putut să facă mai nimic în afară de a o trezi pe femeie, care, în final, a plecat pe trei cărări cu fetița de mână. Legislația din România nu permite celor de pe ambulanță să ducă un astfel de specimen la spital si nici poliției să o rețină, deoarece ambele instituții nu au ce face cu copilul. O situație total absurdă.

Femeia e o cunoscută a poliției pietrene, ea fiind de loc fetita-cu-bunica-beatadin Războieni. Din ce a declarat ea, copilul ar fi al unui băiat de-al ei. Individa, împreună cu bărbatul ei au fost de mai multe ori clienții poliției pentru cerșetorie și fetita-cu-bunica-beata1scandal. Problema pe care este obligatoriu să se autosesizeze cei de la protecția copilului este aceea că fetița este folosită exclusiv pentru a cerși, este lăsată nesupravegheată și nu este dusă niciodată noaptea acasă, ci doarme alături de alți oameni ai străzii în zona livezii de la Sala Sporturilor. Înainte micuța, împreună cu alți minori folosiți la cerșetorie stăteau între dărâmăturile de la fostul ICIL.

Dacă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ nu se implică, această fetiță și ceilalți copii folosiți de familia din Războieni riscă să moară minori. Numai norocul și faptul că bețiva a căzut răpusă de alcool lângă o stradă unde nu se circulă cu viteză au făcut ca astăzi această fetiță de 3 ani să nu fie lovită de o mașină, dar mâine …

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Geni Hantar spune

  O,ce sa va spun ca ar trebui sa vada de la DGASPC si in ce conditii locuiesc daca se poate spune-pe malul Bistritei-la trecerea caii ferate din str.Ecaterina Teodoroiu,spre strand,3 copii minori,2 care par cu deficiente mintale,oropsiti-de tatal lor si un copil de aprox un an jumatate,vesnic dezbracat,descult,infometati,care de cite ori trec,striga:domnita…cind imi mai aduceti ceva?

 2. Andrei Alexe spune

  S-au inventat instituţii de protecţie civilă şi s-au recrutat persoane amatoare…care, ori s-au plafonat, ori nu sunt competente…şi aşa mergem şchiopătând de ambele picioare. Purtăm ponosul indolenţei şi căutăm vinovaţii…! Unde..? Care..?

 3. Clarisa spune

  Acesta „bunica” sta la cersit cu copilul pe unde apuca, are un comportament de nedeschis, un limbaj limitat, majoritatea doar interjectii si injuraturi. Copilul este agresiv si se tine scai pana ii dai ceva. Vina nu o are el, poate autoritatile demareaza procedurile necesare. Si acestia sunt doar o mica parte…..

 4. Marius Si Simona Archip spune

  Aparati copilul,el nu are nici o putere!!!’

 5. Loredana Si Vali Bantas spune

  În fiecare colt din oraș este câte un copil la cerșit …..și nimeni nu ia masuri….RUSINE

 6. Irina Munteanu spune

  autoritatole din piatra!!!!!! faceti ceva!!! copilul n-are micio vina

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate