Bugetarii din palat au dat un fel de drept la replică

0

Bugetarii din palat au dat un fel de drept la replică în cadrul unui comentariu la articolul ”Asta înseamnă să fii bugetar!”.
Deoarece articolul a trecut și comentariul instituției nu mai este la fel de vizibil, considerăm că este fairplay să reluam subiectul și să începem cu punctul dumnealor de vedere.

Domnule I.R. ,

Institutia publica la care faceti referire in articolul de mai sus , se numeste Oficiul Fitosanitar Neamt si este subordonata din luna aprilie 2015 Autoritatii Nationale Fitosanitare din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale .
Autoritatea Nationala Fitosanitara detine un site, unde la rubrica Structuri teritoriale , se regaseste si Oficiul Fitosanitar Neamt cu adresa , nr de telefon / fax , adresa e-mail actualizate inca de la infiintare . Placa inscriptionala cu numele unitatii si programul de lucru sunt afisate pe cladire asa cum au afisate toate institutiile publice .
Activitatea desfasurata de catre Oficiile Fitosanitare Judetene se regaseste pe site-ul Autoritatii Nationale Fitosanitare .
Cu putina bunavointa din partea dumneavoastra, se putea afla concret activitatea Oficiului Fitosanitar Neamt evitand astfel dezinformarea cititorilor . Informatiile nefondate pe care le faceti in acest articol, aduc un grav prejudiciu de imagine intregului sector fitosanitar . Cand veti intentiona sa mai publicati astfel de articole , va stam la dispozitie pentru a va furniza date reale pentru informarea corecta a publicului cititor .
Speram ca pe viitor sa avem o colaborare corecta !

OFICIUL FITOSANITAR NEAMT

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate