Bronz la Balcaniada pentru doi elevi nemteni de exceptie

2

In timp ce rezultatele finale la bacalureat s-au dovedit a fi dezastruoase, doi elevi romani din Piatra Neamt au obtinut medalii de bronz la Balcaniadele de informatica pentru seniori si juniori care au avut loc, de luni si pana vineri. Cei doi sunt: Vlad Tarniceru de la CNI si Adrian Craciun de la CNPR. Cei doi elevi sunt coordonati de catre profesorul Gheorghe Manolache la clasa de excelenta in informatica.

Elevi şi profesori din 13 ţări au participat, începând de luni, 4 iulie, la Balcaniadele de informatică pentru seniori, aflată la ediţia a 19-a, şi de juniori, ediţia a cincea, găzduite, anul acesta, de oraşul Bistriţa.


La cele două competiţii care au avut loc în acelaşi timp au participat elevi din Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia şi Turcia, respectiv loturi din Croaţia, Republica Moldova, Elveţia, ultimele ţări având statul de invitat la această competiţie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. srgiu spune

    Primaria ce sa faca? Nu face nimic. Sunt sigur ca ei habar nu au de asta. Si in plus acesti copii nu stiu de „comision”. Felicitari copiilor si profesorilor si la mai mare !!!

  2. ioan spune

    Felicitari ! Oare primaria ce face pentru ei?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate