Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

BRAVO! – Infractoare foarte periculoasă, depistată de Poliția Locală Piatra-Neamț

În cadrul unei operațiuni coordonate pe baza unui plan bine conceput, un polițist local din Piatra-Neamț a reușit să identifice în timp record o ”infractoare foarte periculoasă” care vindea flori în fața unui magazin din cartierul pietrean Dărmănești și să ia măsurile legale pe loc.

Se vede clar lipsa de experiență a ”infractoarei” cu florile. Dacă era puțin mai orientată, vindea etnobotanice și nu o deranja nimeni.
2 comentarii la “BRAVO! – Infractoare foarte periculoasă, depistată de Poliția Locală Piatra-Neamț

 1. Paul

  Eu nu am nici o problema ca a sancționato pentru ca piața este la doi pași și este clar ca nu este ok sa stai în fata unui magazin si sa vinzi flori, insa politia locala sa facă și alte lucruri precum supravegherea școlilor și inprejurimile lor inclusiv baruri cu păcănele și lafel de urgent sa aplice legea doarece sunt destui copii care în loc sa stea la școală sau mutat la păcănele în ciuda faptului „prudentei și atenției” politiei locale care cam sunt plătiți degeaba și nici prea lucizi nu sunt unii dintre ei. Bine ca nu au arme!!!!!!

  Raspunde
 2. Romel-Ion Vulpes

  Păi, ce ar fi trebuit să facă polițistul? Probabil, nu este prima oară când „infractoarea…” se ocupa de chestia asta și, sunt convins, polițistul a iertat-o de vreo câteva ori. Ne place să trăim într-o societate perfectă, dar uităm că aceasta se construiește începând cu lucrurile mărunte: mucurile de țigari aruncate la întâmplare, scuipatul in locuri publice, scuipatul cojilor de la semințe care, văd, a devenit un obicei ( unul prost, bineînțeles) și, de ce nu, vânzarea florilor in locurile aglomerate, pe șest, hoțește, ca să se vândă repede și fără concurență.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *