Brantner anunță sistarea colectării deșeurilor la datornicii cu debite mai vechi de 3 luni

2

Printr-o adresă către Primăria municipiului Piatra-Neamț  și ca informare către Garda de Mediu, APM Neamț, DSP Neamț și Poliția Locală, Brantner Servicii Ecologice anunță că va începe campania de sistare a colectării deșeurilor menajere de la asociațiilor din Piatra-Neamț care cumulează debite mai vechi de trei luni.

Conform HCL nr. 7/2010, art. 1, litera H, orice persoană fizică și juridică este obligată să încheie contract de prestări servicii de salubritate cu operatorul desemnat SC Brantner Servicii Ecologice SRL. Neîncheierea unui astfel de contract se sancționează de către Poliția Locală cu amendă de 300-500 lei pentru persoanele fizice și de 1000-1500 lei pentru persoanele juridice.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ariana Angelo spune

    Cu totii sunt niste netrebnici.Au venit si au amplasat aceste containere sub geamul apartamentelor si toata vara ne-au sufocat.Au promis ca iau masuri ,dar nu au facut nimic in acest sens.Cred ca trebuie luati de gat sa ne respecte drepturile si mai ales conditia de ,,Om:”.

  2. Trifan Mihai spune

    Foarte bine. De maine vreau sa inchei contract in calitate de persoana fizica.Cum trebuie sa procedez???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate