Bani pe marginea legii 416 la Borlesti ?

0

In comuna Borlesti e miros de scandal pe marginea unor suspiciuni de incasare necurata a peste 100.000 ron in baza legii 416. Primarul arata cu degetul spre firmele unui consilier local, consilierul local zice ca nu e asa , autoritatile ancheteaza.
PRIMARUL COMUNEI BORLESTI

AJOFM

Administratorul principalei firmei suspectate
„Referitor la declaratiile primarului comunei Borlesti, Iliuta Vasile, va aduc la cunostinta urmatoarele:
Intre mine si actualul primar exista un conflict mai vechi generat de opozitia mea la proiectele de hotarari propuse de primar si supuse aprobarii Cosiliului Local, care aveau un vadit caracter ilegal, precum si reticienta manifestata de acesta la propunerile consilierilor;
In ceea ce priveste conventiile incheiate cu AJOFM Neamt, astept finalizarea raportului de control. In situatia in care singura institutie abilitata sa stabileasca un eventual prejudiciu, AJOFM Neamt, si nu primarul Iliuta Vasile (de meserie depanator radio-tv), va spune ca am gresit, voi restitui sumele imputate.
De asemenea, imi rezerv dreptul de a-l actiona in instanta pe Iliuta Vasile, pentru nenumaratele insulte si calomnii aduse mie si familiei mele.”

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate