Bonusuri pentru jucătorii din România

0

Un marketing adecvat este o parte esențială a unui cazinou online de succes – este o axiomă. Operatorii experimentați se străduiesc să reușească în 2 tipuri de marketing: le numim marketing de „atragere” și marketing de „retenție”. Primul are ca scop atragerea traficului de jucători, în timp ce al doilea se referă mai mult la bonusuri, programe de loialitate, turnee și alte activități. De data aceasta ne concentrăm pe bonusuri și pe caracteristicile acestora.

Cele mai respectate cazinouri au un set similar de furnizori de jocuri la dispoziția jucătorilor. Acest lucru se datorează parțial conservatorismului jucătorilor, care preferă un anumit set de jocuri.

Problema este că multe cazinouri au mai mult sau mai puțin același conținut de joc și, prin urmare, aceleași șanse de câștig. Operatorii de cazinouri trebuie să ia măsuri serioase pentru a transforma vizitatorii în jucători loiali. Dacă sunteți în căutarea unui număr mare de pacanele online, accesați acest site – worldcasinoexpert.ro/pacanele-online/

Cel mai bun mod de a câștiga loialitatea celor care vin să își încerce norocul la cazinoul tău este să le oferi ceea ce își doresc cât mai curând posibil.

Un bonus este o metodă de a oferi jucătorului bani gratuiți/opțiuni de joc (cum ar fi rotiri gratuite) pe care să le folosească la un anumit cazinou. Toată lumea iubește lucrurile gratuite, așa că operatorii nu se feresc de această metodă de promovare.

Principalele tipuri de bonusuri sunt:

Bonus de înregistrare

Un bonus de înscriere este o modalitate populară de a le ura bun venit jucătorilor, de a-i încuraja să se înscrie și, cel mai important, de a accepta politica cazinoului și de a împărtăși datele lor personale. Astfel, veți avea două lucruri: un jucător potențial înregistrat și posibilitatea de a-l contacta pentru a face marketing în continuare. Din acel moment, toate relațiile ulterioare cu jucătorul sunt fie un succes, fie un eșec al tău. În schimbul acestor date, cazinoul creditează conturile jucătorilor cu credite și/sau rotiri gratuite, astfel încât aceștia să poată gusta imediat din joc cu pierderi minime.

Exemplu: Bonus de bun venit! Obțineți 500 € și 180 de rotiri gratuite pentru înscrierea dvs.!

Bonusul de depunere

Numele se ridică la înălțimea numelui său. Bonusul este oferit pentru a încuraja jucătorii să facă o depunere cu banii lor. Aceste bonusuri sunt promovate cel mai agresiv de către operatorii de cazinouri, deoarece acesta este scopul lor. De obicei, un astfel de bonus este oferit sub forma unui procent din suma depusă, uneori însoțit de un anumit număr de rotiri gratuite.

Exemplu: 100% încarnare până la 100 € la prima depunere și 180 rotiri gratuite.

Bonusul de reîncărcare

Vizează fidelizarea jucătorilor și implicarea celor care nu au făcut o depunere pentru o anumită perioadă de timp (o săptămână, o lună etc.). Este o modalitate bună de a-i reaminti jucătorului despre cazinou sau de a invita un jucător care a plecat de mult timp să se întoarcă pentru a profita de bonusul suplimentar. Acest tip de bonus poate lua mai multe forme, de la rotiri gratuite suplimentare până la un procent din depozit. Pentru a-i face pe jucători să revină mai repede, bonusurile de reîncărcare sunt de obicei limitate în timp și au o dată de expirare fixă. În plus, bonusurile de reîncărcare pot fi, de asemenea, dedicate unui anumit eveniment sau folosite pentru a promova jocuri noi. De asemenea, multe cazinouri oferă bonusuri fără depunere.

Exemplu: Obțineți un bonus de 50% la depunere în zilele de miercuri! Obțineți 50 de rotiri gratuite pentru jocul ca la aparate Casanova, folosind codul promoțional CASANOVA.

Cashbacks / Rotiri Gratuite

Cashbacks / rotiri gratuite dacă pierdeți. Acesta este un aspect care trebuie luat în considerare dacă intenționați să construiți o relație pe termen lung cu jucătorii. Uneori câștigi, alteori pierzi – aceasta este natura jocului. De obicei, jucătorii iau pierderile personal și ultimul lucru pe care ni-l dorim este să le permitem jucătorilor să părăsească cazinoul într-o dispoziție proastă. Oferirea unui procent de rambursare a pierderilor ar atenua cu siguranță această lovitură. O altă opțiune bună este de a oferi rotiri gratuite individuale jucătorilor care sunt ghinioniști în acea zi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate