Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea din 18 iunie

0

Duminică, 18 iunie 2017, a avut loc extragerea bonurilor fiscale emise în luna mai 2017. În urma extragerii au ieşit câştigătoare bonurile cu valori cuprinse între 59 şi 59,99 lei emise în data de 30 mai 2017.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o nouă extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii sunt afișate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (mfinante.ro), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (anaf.ro) şi Loteriei Române (loto.ro) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate