Bogdan Gavrilescu, supărat pe cei care l-au pus viceprimar

1

Domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu a ajuns viceprimar cu votul consilierilor PSD în urma combinației PSD+PMP și țepei trase de către PMP PNL-ului. Acum domnul viceprimar s-a trezit brusc că cei care l-au pus viceprimar nu mai sunt buni. Așa a zis domnul Gavrilescu la conferința de presă pe care a susținut-o la sediul PMP Neamț unde, în loc să se concentreze pe temele conferinței care erau chiar interesante, a căzut în capcanele unora și din tot ce a zis el bun nu a mai rămas decât partea cu PSD nasol și podul de la Preluca.

Nu avem de gând să îl contrazicem, ci, din contra, să-i continuăm logica pe argumentele lui. Dacă PSD a făcut numai nasoale și a pus în funcții diverse persoane fără merite, atunci aceste persoane ar trebui să plece de la toate nivelurile administrației. La Piatra-Neamț, viceprimarii Bogdan Gavrilescu și Luminița Vârlan sunt pe funcții puși cu votul consilierilor PSD care au votat la decizie politică.

Așadar, domnul fost consilier local Bogdan Gavrilescu, pus viceprimar prin voința PSD, deci produsul politic și administrativ al voinței PSD, ar trebui să facă un pas în spate și să lase postul obținut de la PSD liber. Eventual, dacă e un bărbat politic, cum încearcă să se definească, să renunțe la funcția primita prin voința PSD și să mai încerce o dată la vot secret să iasă viceprimar. Nu?

Deocamdată, realitatea este clară. Viceprimarul Bogdan Gavrilescu este produsul politic și administrativ al voinței PSD. Fără votul PSD, Bogdan Gavrilescu era doar un consilier local și la această oră.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. janel iosub spune

    Personal vreau sa o salut pe distinsa doamna din foto- dreapta lui Bogdan Gavrilescu, cea pe care personal am numit-o director adjunct la Locativserv si nu facea politica la acea vreme! Acum, la timpuri noi, probabil ca si-a descoperit aceasta noua vocatie de politician, si daca a uitat de persoana mea din cvari motive, eu ii transmit un calduros, bine ai venit in politica! Despre nevolnicia, jegul si lipsurile din esicherul politic, cat si despre capcanele din aceasta zona, nu pot sa-i spun nimic, ci sa vada pe propriai piele!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate