BMW în flăcări în cartierul Precista din Piatra-Neamț

6

O mașină marca BMW a luat foc la miezul nopții, în zona cartierului Precista din Piatra-Neamț.
Deși pompierii au ajuns destul de repede nu au mai putut salva mare lucru din mașina care ardea.
Nu au fost victime. Vom reveni cu detalii.

COMUNICAT ISU NEAMȚ:
Miercuri, 16.11.2016 la ora 00:45, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un autoturism, în municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars: părți componente ale compartimentului motor și elemente de caroserie din partea din față a autoturismului.
Cauza probabilă a incendiului: în curs de stabilire

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Elena Ciausu spune

  Doamne ferește

 2. mickey999 spune

  De la prea mult NO2 la tzilindru .

  🙂

 3. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

  ora nu prea corespunde mai e pina la 12 noaptea

 4. Bem Vedem Ardem spune

  reglare de conturi = 0 BMW

 5. VUKovic spune

  SUNT 2 Piste , variante ! ori au inceputo iar cu ,, REGLARI de un Anume Fel ,, ORI Si e cea mai Plauzibila , Inginerii de la BMW in timpul CTC ului NU au fost asa de Vigilenti , fiind ocupati cu O Halba de Beer si o Portie Medie de Carnati Thuringer , ne mai obosindu se sa Verifice Daca Mufe , relee , Sigurante ce vin in componenta instalatiei electrice sunt Prinse ,Cablate Conform Normativelor BMW ! ACUM Posesorul Auto ,sa ia legatura cu cei de la AUTO BAvaria Ori sa trimita o Depesa D lui LUIS Lazarus , PTR ca EL se Ocupa intr un Timp Cu SPETE de Genul Asta : Care , Ce , Cum Producator Auto a fost Neserios , Si a Batut Joc de Auto Oamenilor ,Care a PACALIT Oamenii , Posesorii ca le a Schimbat Diferite Consumabile , Piese , Pe cand Ei le au Lasat TOT pe alea Vechi din Motor , Au schimbat doar Cartonasul , Stiker pe care vine trecut data si nr de Km la care ,, Chipurile S au Inlocuit ,, Ori au spalat cu Motorina ,dif Solventi Piesa respectiva ,Veche si Gata V am pus NEW ! DECI ATENTIE MARE la Ce Lucrari vi se Efectueaza , Factureaza la Autoturism ! Pe Final , Asa ca o Nelamurire , cel in CAUZA ,A fost , Trecut vreodata decand poseda BMW u pe la CACIULESTI , mai incolo putin de intresectia cu DOBRENI la SPECIALISTUL de Acolo , ca intr un Timp acolo se Rezolvau BMW urile Iar la CHINTINICI , AUDI , OPEL .

 6. Vukovik spune

  Sunt 2 Variante ! Ori au inceput iar , cu REGLARILE de un anume ,,Fel ,, ORI INGINERII de la BMW NU au Fost pe FAZA la CTC ul Autoturismului respectiv ,cand era inca pe Banda de Productie , Erau Ocupati cu o Halba si o Portie de carnati THURINGER , Astfel ca Nu au mai Supervizat daca toate Mufele , Relee sunt Asezate CORECT .Chemati cei de la AUTO BAVARIA , Ori Scrisa o Scrisoare , petitie Dlui LUIS LAZARUS , El se ocupa acum cva Timp cu Spete de genul , Poate Face o EMISIUNE in care sa Arate Quality BMW !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate