Blocuri fantoma in Piatra Neamt

1

In spatele blocurilor frumos renovate din Piatra Neamt se afla zona Lenin, zona in care generatii de primari tot au zis ca fac ei ceva frumos si spectaculos…. Va intereseaza de ce nu au facut si vreti sa aflati scuzele? Pe noi nu ne intereseaza scuzele, avem camara plina de scuze, noi vedem rezultatele ….Care sunt rezultatele? …. Le vedeti in poze.

Se pare ca blocul fantoma e contagios deoarece si blocurile din jur au inceput sa imprumute din aspectul exterior. Culmea este ca in acele blocuri locuiesc oameni…..

Sunt multe locruri ascunse de ochiul omului care merge doar pe strazile principale, dar zona Lenin se afla la cativa metri de un prestigios liceu din Piatra Neamt, la cativa metri de magazine alimentare si zone intens populate. Este inutil sa va spunem ce potential infectios si infractional are zona respectiva si as sugera persoanelor responsabile sa faca o vizita in acesta zona dupa lasarea intunericului sau sa mearga sa locuiasca o saptamana in acea zona. Sa nu cadeti cumva prada ideii ca “omul sfinteste locul” si ca ar fi o zona polulata de tigani pentru ca nu prea este asa, veti gasi in zona respectiva familii si familii de oameni normali, unii dintre ei chiar bugetari care traiesc si isi cresc copiii aici.
R.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. bianca spune

    Ar cam fi cazul ca primarul sa faca ceva in legatura cu mizeriile alea de blocuri.cedaca acolo stau tigani??stiu in ce conditii se traieste in zona aia si nu cred k ati rezista macar o singura zi acolo.primarul ar trbui sa ia la cunostinta ce zice lumea si ce zic si eu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate