Blocaje în trafic în zonele centrale din Piatra-Neamț

4

În această seară am primit sesizări de la participanții la trafic privitoare la faptul că în zonele centrale din Piatra-Neamț, din cauza aglomerației, se circulă foarte greu.

Evitați deplasarea cu mașina în următoarele ore dacă nu vreți să fiți prinși în aceste blocaje de trafic. Circulația este îngreunată.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Rider spune

  Situatia actuala va continua si se va agrava dupa ce se va da in utilizare banda unica ,prin management trafic local.

 2. Constantin spune

  Ar mai fi necesar reluarea traficului pe doua sensuri soseaua Petru Rares unde e ocupata cu parcari iar toata circulatia se descarca pe Ana Ipatescu unde aglomeratia si poluarea e la ea acasa…

 3. Remus spune

  Daca se doreste o decongestionare a traficului rutier trebuie luate masuri radicale pentru a eficientiza transportul public in comun, asa cum se intampla in orice oras civilizat din lume.

  Benzi dedicate pentru autobuze, piste pentru biciclete si trotinete, astfel incat cetateanul sa aiba motivatia necesara pentru a lasa masina in parcare in detrimentul transportului public in comun sau pentru bicileta / trotineta.

  Suprataxarea locurilor publice de parcare din zonele centrale a orasului, astfel incat cocalarii care vor sa mearga cu masina sa-si cumpere un pachet de tigari sau sa stea pe tarasa in centrul orasului, sa plateasca 10 lei pentru 15 minute de stationare. Daca nu plateste, blocata roata, iar deblocarea acestia se fie efetuata in schimbul a 500 lei.

  In orasul lui Marebelea de #PiatraCurata si #NouaPiatra, daca vei sa-ti lasi masina in parcare si sa te deplasezi cu transportul in comun catre Dedeman / Savinesti / Roznov / Calea Romanului, stai ca prostu’ cca 1 ora in statie pana vine un mijloc de transport. Si ca tacamul sa fie complet, dupa cca 1 ora de asteptat intr-o statie de 30.000 euro cu 3 locuri pe scaune, apare un micobuz jegos, urat mirositor, fara climatizare si cu tapiteria de pe scaune rupta.

  Dar….. cat timp avem un „Shitty Manager” care nu cunoaste problemele reale ale orasului si nici macar orasul in sine, nu putem emite pretentii.

 4. FLORIN spune

  Orasul nu are centura functionala pentru a prelua cocalarii care nu au ce face in comunele limitrofe si se plimba toata ziua”la cumparaturi”prin oras.
  Nu mai vorbesc de imbecilii care se deplaseaza catva metri cu masina.
  Nu avem un drum de la Garcina spre Stadion pentru a scoate traficul din oras a celor care se plictisesc dinspre TG.Neamt.
  La Piata traficul dinspre Savinesti este strangulat de podul peste Cuejdi care se prabuseste.
  Dinspre Turturesti tot traficul se varsa in oras din cauza catastrofei de Fermelor.

  Cine sa gandeasca ceva in acest oras?ZERO viziune,ZERO competenta.

  Numai sa sifoneze banii publici.Cu NIMICURI,bineinteles.

  PS

  Asa cum se astepta TOATA lumea,mai putin Carabelea,teava ”proaspat”pusa de Moldocor pe Fermelor s-a spart.
  Asa arata coruptia la Primaria P.Neamt.
  Asa se vor ”sparge”toate lucrarile facute pe banii de la UE.Toti banii vor fi returnati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate