Biserica Catolica din Bicaz, un subiect jenant pentru tot judetul Neamt

0

In Bicaz nu se vrea construirea unei biserici catolice, iar pentru a se impiedica acest lucru, consiliul local in frunte cu primarul PSD se opune abuziv eliberarii unor avize necesare, desi totul este perfect legal, mai mult de atat, nu vrea sa dea nicio explicatie nimanui in legatura cu motivul pentru care nu elibereaza certificatul de urbanism necesar constructiei bisericii, totul desfasurandu-se intr-un climat de vest salbatic in care i se spune preotului catolic in sedinta de Consiliu Local sa „isi scoata din cap ideea ca va construi vreodata biserica”.
Un asemenea scandal de discriminare religioasa nu va aduce decat mari daune de imagine intregului judet.
Pacat ca toata lumea care ar trebui sa se implice prefera sa fuga cat mai tare de acest subiect foarte jenant, incepand cu presedintele Consiliului Judetean Neamt si terminand cu presedintele PSD, partid care a castigat alegerile in Bicaz .
Va lasam sa vedeti si parerea Bisericii Catolice care nu stie cum sa reactioneze in fata unei asemenea discriminari religioase .

Cu siguranta autoritatile nemtene nu vor mai sti pe unde sa scoata camasa cand se va afla ca exista un oras in Europa unde in 2013 se poate intampla un asemenea act de discriminare religioasa chiar din partea autoritatilor, iar daca ne gandim ca Biserica Catolica este foarte bine organizata si un asemenea incident poate ajunge oricand pana la urechile Vaticanului, Dumnezeu sa pazeasca judetul Neamt caci o astfel de pata de imagine odata scapata de sub control si nemediata la timp poate sa afecteze irecuperabil chiar si industria, turismul si economia unei intregi regiuni .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate