Binefaceri ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Neamt in preajma Sarbatorilor Pascale

0

Acum în apropierea Sărbătorilor Pascale, la iniţiativa Inspectorului Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, s-a lansat un apel umanitar şi prin donaţiile făcute de lucrătorii jandarmi s-a strâns suma de 1300 de lei.


Din aceşti bani s-a luat decizia de a sprijini două cauze umanitare:

–         un tânăr de 14 din localitatea Izvorul Alb, elev la Şcoala Nr.1 Bicaz, cu o situaţie financiară deosebit de dificilă. Tânărul se trage dintr-o familie fără venituri şi până la acest moment era sprijinit şi i se plătea internatul la şcoală de o persoană cu suflet mare, dar cum problemele îi lovesc pe toţi şi acesta a rămas fără posibilitatea oferirii acestui ajutor. De aceea jandarmii au decis ca o parte din sumă să fie oferită băiatului plătindu-i-se contravaloarea internatului până la sfârşitul anului şcolar şi achiziţionarea unor bunuri necesare.

–         a doua cauză a fost adusă în atenţie de reprezentanţii mass-media, aceştia prezentând situaţia unei familiei formată din doi adulţi şi patru copii ce locuiesc la capătul  Satului Bâtca Doamnei la marginea pădurii într-o casa din lut şi buşteni. Aceştia au locuit la Văleni, la socrii, dar după moartea soacrei au început neînţelegerile. Familia i-a alungat şi atunci au venit şi şi-au făcut o casă la marginea pădurii. Au fost achiziţionate şi distribuite produse alimentare de strictă necesitate care să vină în sprijinul acestor persoane la aceste momente cu o semnificaţie deosebită pentru noi toţi.

 Col. Gherman Sorin:  „Ne este şi nouă greu, dar ştim că sunt alţii cu probleme mult mai mari,  şi am dorit să le transmitem acestora urările de bine specifice sărbătorilor pascale, dar şi să le ducem un ajutor  material din partea jandarmilor. Este un dar oferit din sufletul nostru şi sperăm să fi ajuns acolo unde este cea mai mare nevoie.”

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate