Bicaz Kayak Fest 2024: Aventura te așteaptă pe apele lacului Izvorul Muntelui!

0


Pregătiți-vă pentru un weekend plin de aventură și spirit competitiv la Bicaz Kayak Fest 2024! A VII-a ediție a festivalului se va desfășura în weekendul de Rusalii, 22-23 Iunie, la Portul Turistic Bicaz, oferind o experiență de neuitat iubitorilor de caiac-canoe din toată țara.

Concursuri accesibile tuturor, indiferent de experiență

Fie că ești un caiacist experimentat, dornic să îți testezi limitele, fie că abia descoperi frumusețea acestui sport, Bicaz Kayak Fest 2024 are ceva pentru tine!

Sâmbătă 22 Iunie 2024, te așteptăm la startul maratonului de 40 de kilometri sau al semi-maratonului de 20 de kilometri, o cursă care te va purta prin peisajele spectaculoase ale lacului Izvorul Muntelui, la poalele masivului Ceahlău. Pregătește-te pentru o zi plină de adrenalină și satisfacția de a-ți depăși propriile limite!

Duminică 23 Iunie 2024, ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile de sprint pe traseul dintre Barajul Bicaz și Portul Turistic și pentru cei pasionați de tehnica caiacului, Bicaz Kayak Fest oferă și o probă de eskimo-rolling, o tehnică esențială de a redresa un caiac răsturnat. Aici, vei avea șansa să-ți perfecționezi abilitățile și să demonstrezi stăpânirea perfectă a caiacului.

Pe lângă competiții, te poți bucura de peisajele minunate ale lacului Izvorul Muntelui, de ospitalitatea localnicilor, de preparate tradiționale moldovenești și de o atmosferă prietenoasă.

Bicaz Kayak Fest este o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate cu familia, a descoperi spiritul competitiv și a te bucura de frumusețea naturii. Sâmbăta seara, după o zi plină de adrenalină pe lacul Izvorul Muntelui, te așteptăm la Bicaz Kayak Fest Party pentru o petrecere tematică de neuitat! Pregătește-te să te distrezi alături de familie, prieteni și ceilalți participanți.

Evenimentul este organizat de Asociația „Club Outdooris” în parteneriat cu Primăria Bicaz și își propune să promoveze un stil de viață sănătos prin mișcare, să încurajeze practicarea sporturilor nautice și să dezvolte comunitatea de caiaciști din România.

Te așteptăm la Bicaz Kayak Fest 2024!

Pentru mai multe informații despre eveniment și înscrieri: www.bicazkayakfest.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate