Biblioteca Judeţeană « G. T. Kirileanu » revine la programul normal de funcţionare

0

După o perioadă în care programul de funcţionare a fost redus, din raţiuni ce ţin de acordarea concediilor de odihnă personalului, Biblioteca Judeţeană va reveni la programul normal de funcţionare pentru public.
Astfel, începând cu 16 septembrie secţiile şi filialele bibliotecii revin la programul extins de funcţionare şi anume, intervalul dintre orele 9.00 – 19.00, în fiecare zi, de luni până vineri. Excepţie face Filiala nr. 1 Dărmăneşti, unde programul este asigurat de o singură persoană şi din acest motiv se desfăşoară pe o singură tură, alternativ, în zilele de luni, miercuri şi vineri între orele 11.00 – 18.00, iar în zilele de marţi şi joi între orele 9.00 – 16.00. De asemenea, tot din raţiuni ce ţin de resursele de personal deficitare, Filiala de carte străină va avea un program de funcţionare ce va acoperi, în fiecare zi, de luni până vineri, intervalul orar dintre orele 10.00 – 19.00.
În contextul în care, o dată cu începerea şcolii se conturează o creştere a volumului de solicitări pentru serviciile oferite de bibliotecă, noul program va fi în măsură să răspundă în mod adecvat aşteptărilor pe care nemţenii au învăţat să le aibă de la instituţia de cultură.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate