Bianca Bolum, cel de-al doilea artist plastic din Piatra-Neamț premiat în Japonia

1

Asociația Culturală “Arte. Ro” din Piatra-Neamț, a înregistrat încă un succes la Concursul Internațional de Arte Plastice pentru elevi, organizat în Japonia de către Nakamura Keith Haring Collection.

Bianca Bolum este cel de-al doilea artist plastic, după Miruna Stîngu, premiat de către Nakamura Keith Haring Collection. Bianca este recompensată cu  premiul Fundației “Keith Haring”, categoria 13-17 ani, bianca-bolum

Bianca Bolum este elevă în clasa a XI-a la Liceul de Arte “Victor Brauner” din Piatra-Neamț și membră a Asociaţiei Culturale „Arte. Ro” coordonată de prof. Cristina S. Petrariu. De asemenea, tânăra frecventează sub îndrumarea aceluiaşi profesor şi cursurile de pictură de la „Palatul Copiilor” din Piatra-Neamț.

Pentru Bianca, premiul acordat de Fundația Nakamura Keith Haring, deși unul important, nu este primul. Lucrările artistei au mai fost premiate în țări precum Macedonia, Portugalia și Slovenia.

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc pe 27 noiembrie 2016, iar organizatorii concursului își asumă cheltuielile cu cazarea și masa invitaților, însă cheltuielile cu transportul rămân in responsabilitatea celor premiați.

Bianca, la fel ca Miruna, speră ca, până la data plecării spre Japonia, să găsească un sponsor care să îi acopere aceste cheltuieli.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Paulina Moisa spune

    Avem tinere talente,pacat ca valoarea talentului Roman trebue recunoscuta in strainatate ,si ….,..,..dupa deces.Eu zic,bravo.,sper ca guvernul va face crva si pt ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate