Berea cu marijuana, perfect legala si la dispozitia tinerilor romani

0

Galati-ul, locul de “nastere” al etnobotanicelor romanesti, permite consumul la baruri al berii Mary-Jo, o bere care contine esenta de canepa. Aceasta bere este produsa in Cehia si este cunoscuta de europeni sub numele de “Berea cu marijuana”. Diferenţa dintre cânepa industrială prezentă în berea Mary-Jo şi marijuana este conţinutul redus de THC (tetrahydrocannabinol), o substanţă halucinogenă. Dacă marijuana conţine 3% THC, cânepa industrială din berea care va fi pusă în vânzare în România va conţine doar 0,3% THC, spune EVZ.ro. Se pare ca in Galati aceasta bere a avut un real succes si nu va dura mult pana cand aceasta va ajunge si in barurile din Neamt.


Berea-„spice” a primit toate avizele necesare pentru a fi consumată. Prin urmare, va putea fi comandată fără restricţii de românii care au împlinit 18 ani. „Ştim de această bere. Noi ca instituţie, prin direcţia de accize, am avut grijă să verificăm dacă nu este un produs stupefiant, psihotrop. Din acest motiv, am trimis produsul la analize la Ministerul de Interne. Mai exact, la un laborator al ministerului. Sunt acolo specialişti care au analizat produsul şi s-a ajuns la concluzia că este legal. Ni s-a comunicat că acest tip de cânepă, care este prezent în bere, este un produs sintetic, care nu are legături cu produsele interzise„, a explicat Sorin Niţă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi, conform EVZ.ro.

E.Z.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate