Beat şi cu permisul anulat la volan

0

În noaptea de 15/16 octombrie, în jurul orei 02.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Roman l-a depistat, pe str. Soldat Porojan, din Roman, pe D. Alin, de 21 de ani, din Roman, care conducea un autoturism, având permisul de conducere anulat si având în aerul expirat o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, pe o perioadă de 24 de ore si a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.
Instanţa a emis pe numele său un mandat de arestare pe o perioadă de 29 de
zile pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Tânărul a fost condamnat, în septembrie a.c., la 1 an închisoare cu suspendare, deoarece în ziua de 13 martie, în jurul orei 19.05, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe str. Sucedava, din Roman, în timp ce conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur. Tânărul a avut un comportament recalcitrant, atât la locul depistării, la sediul Poliţiei Roman cât si la Spitalul Roman, adresând cuvinte si expresii jignitoare poliţistilor si personalului medical, fiindu-i întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de sfidarea organelor judiciare si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Beat şi cu permisul anulat la volan

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate